İlhami Karaca 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Herkese Merhaba, 700-750 bandında otomatik araç artıyorum. Kriter olarak 150 bin geçmemiş, Kaput, Tavan, Bagaj harici boya değişen olabilir. Mümkünse kolay satılabilecek bir araç arıyorum. Aşağıdaki araç ilgimi çekti ama alınır mı emin olamadım. Siz ne dersiniz başka önerileriniz var mı ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-anahtarsiz-calistirma-titanium-x-plus-otomatik-1276681770/detay Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Yakıt çok yüksek hocam bunlarda. Mümkünse LPG li i20 1.4 tam otomatik derim ben... Ayrıca bütçe biraz esneme yaparsa swift de iyi bir seçenek... Yorum bağlantısı
İlhami Karaca 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce O fiyata i20 leri bulmak çok zor Swift olabilir değerlendireceğim. Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tayfun Aydın yazdı: Yakıt çok yüksek hocam bunlarda. Mümkünse LPG li i20 1.4 tam otomatik derim ben... Ayrıca bütçe biraz esneme yaparsa swift de iyi bir seçenek... İ20 ile arasındaki yakıt farkı yarım litreyi bile bulmaz. i20 de içiyor. Heleki 4 ilerisi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Benim c3 ile aynı yaşta aynı segmente. Ama benim arabanın potansiyel fiyatından 190 bin daha pahalı. Km de 30 bin daha yüksek. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bence de o para o arabaya verilmez.O paraya daha yüksek modelde ve daha düşük km de B sınıfı alınabilecek araç var.i20 den tutun clio gibi modeller ve toyota, honda gibi markaların b segmentine bakın.İlla fiesta derseniz makyajlı 2013 üstü yüksek model düşük km 1.6 benzinli titanyum powershifler o paralarda satılıyor. 1 saat önce tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts