İçeriğe Yönlendir

Araç Alımı için Destek Ford Fiesta 1.4 Otomatik

İlhami Karaca

Recommended Posts

İlhami Karaca

Herkese Merhaba,

700-750 bandında otomatik araç artıyorum.
Kriter olarak 150 bin geçmemiş,
Kaput, Tavan, Bagaj harici boya değişen olabilir.
Mümkünse kolay satılabilecek bir araç arıyorum.

Aşağıdaki araç ilgimi çekti ama alınır mı emin olamadım. Siz ne dersiniz başka önerileriniz var mı ?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-anahtarsiz-calistirma-titanium-x-plus-otomatik-1276681770/detay

Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın

Yakıt çok yüksek hocam bunlarda. Mümkünse LPG li i20 1.4 tam otomatik derim ben... Ayrıca bütçe biraz esneme yaparsa swift de iyi bir seçenek...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlhami Karaca

O fiyata i20 leri bulmak çok zor Swift olabilir değerlendireceğim.

Yorum bağlantısı
Mert Emre ŞAMCI
Tayfun Aydın yazdı:

Yakıt çok yüksek hocam bunlarda. Mümkünse LPG li i20 1.4 tam otomatik derim ben... Ayrıca bütçe biraz esneme yaparsa swift de iyi bir seçenek...

İ20 ile arasındaki yakıt farkı yarım litreyi bile bulmaz. i20 de içiyor. Heleki 4 ilerisi

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Benim c3 ile aynı yaşta aynı segmente. Ama benim arabanın potansiyel fiyatından 190 bin daha pahalı. Km de 30 bin daha yüksek. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Bence  de o para o arabaya verilmez.O paraya daha yüksek modelde ve daha düşük km de B sınıfı alınabilecek araç var.i20 den tutun clio gibi modeller ve toyota, honda gibi markaların b segmentine bakın.İlla fiesta derseniz makyajlı 2013 üstü yüksek model düşük km 1.6 benzinli titanyum powershifler  o paralarda satılıyor.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz

günlerdir kayınpederime aynı kriterlerde araç arıyorum, tam otomatik, benzinli (lpgsiz), 2010 üstü, 150k aşmamış, en sonunda cuma günü corsa d buldum hatasız boyasız hem de güneş yanıksız :) 120binde 1.4 tam otomatik.  715 civarına bitirdim. tavsiye ederim, hatasız boyasız olmasa da baya seçenek çıkıyor istediğiniz fiyat bandında.

• Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlhami Karaca
Mustafa Yanar yazdı:

Bence  de o para o arabaya verilmez.O paraya daha yüksek modelde ve daha düşük km de B sınıfı alınabilecek araç var.i20 den tutun clio gibi modeller ve toyota, honda gibi markaların b segmentine bakın.İlla fiesta derseniz makyajlı 2013 üstü yüksek model düşük km 1.6 benzinli titanyum powershifler  o paralarda satılıyor.

1.6 otomatikler powershiflerin ilk versiyonu ve sıkıntı çıkartıyormuş. O yüzden 1.4 e döndüm. Bu araba ne kadara alınsa mantıklı olur ? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
İlhami Karaca yazdı:

1.6 otomatikler powershiflerin ilk versiyonu ve sıkıntı çıkartıyormuş. O yüzden 1.4 e döndüm. Bu araba ne kadara alınsa mantıklı olur ? 

Temizliğine göre 500 den başlar en fazla 600 verilir.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Fiesta güzel araba ama o para eder mi bilemedim. Daha yakın zamanda 1milyona sıfır Egea sattılar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen şahin

Başlığı okuyunca araba almak için forumdan maddi destek isteyecek sandım 😃

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlhami Karaca

Forumdan destek değil de şunu al iyi denmesini bekledim :biggrin:. Artık o seviyeye geldim biri şunu al dese de alıp kurtulsam şu araştırma işinden :)

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mustafa Yanar yazdı:

Temizliğine göre 500 den başlar en fazla 600 verilir.

Çok zor rakamlar. İşin kötüsü bu rakamlara hemen alım yapanlar bile almıyor :)

2010 model ve altı olursa ancak o zaman olabilir. Onda da bu seçenek var mı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...