GÖKAY GÜLER 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba, Arkadaşım yeni bir araç aldı yazdığını aynen iletiyorum. Vw Scırocco 1.4 Tsı 160'lık dsg model aracımda, araç sıcakken rölantide ses gelmiyor fakat boşta iken deviri 2000-2500 e getirip ayağımı gazdan çektikten sonra bir tıkırdama hırıltı gibi bir ses geliyor sesi tarif etmek biraz zor,motor tekrar rölantiye düştüğünde ses kesiliyor. motor soğukken bu ses gelmiyor. konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce yüksek basınçlı yakıt pompasının burçları aşınıyor. bu şekilde kullanmaya devam. ben söküp bakmıştım nedir diye. tamirini ne ustası biliyor nede parçacı. bozulunca yenisi takılır. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Marka farklı ama belki benzer problem olabilir benim Clio da turbo zırıltısı vardı tam aynı devirlerde zırıltı geliyordu demir demire vurur titreşim sesi vardı, rölantiye düşünce ses kesiliyordu. Turbo arkası kolun bağlı olduğu bölüm titreşim yapıyordu o kola yay taktım oynamasın diye ses gitti. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yukarıda anlatılan çok tipik bir semptom ama. piston gibi birşeyi var pompanın ondan geliyor tam o devirde. mesela ışığa yanaşıyorsn ayağını çekiyorsun 2000 sevide 2. vites ztırrrr diye ses geliyor basınca kesiliyor vsvs gibi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce blowoff takılmıştır belki, sonradan takılmış perfomran artıcı bişiler var mı? kat boş mu? 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Arkadaşı üye yaptım , yönetici onayı bekliyor onaylanınca kendisi cevaplayacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts