Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: 600 binlik arabayla k 600 binlik arabaları sıralar isek c3 listeye giremez ama , kriterler hatalı baştan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 600 binlik arabaları sıralar isek c3 listeye giremez ama , kriterler hatalı baştan Abi ben köye gidiyorum Tesla olsa ne olur olmasa ne olur, bagajı büyük diye gelirken 2 torba bulguru fazla alırım o kadar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi ben köye gidiyorum Tesla olsa ne olur olmasa ne olur, bagajı büyük diye gelirken 2 torba bulguru fazla alırım o kadar as250 daha iyi o zaman , koltuğu yatmaz ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Karşılaşalım Tesla modeli iyidir hoştur güzeldir ama 2.500.000 param olsa gider yazlık alırım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: as250 daha iyi o zaman , koltuğu yatmaz ama olsun As250 kasasıda bedava doluyordu sanki. Sivasdan çıkınca Setkard gecen kırklareli Köfteci Yusuf’a kadar nonstop gidiyoz. Bir tane bulgur çuvalı kaç para haberin varmı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bir tane bulgur çuvalı kaç para haberin varmı. o çuval istanbula inince x kaç oluyor haberin var mı 2 sefer atsan yazlığı da alırsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts