Kemal Dönmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Far ayarı motorun bağlı olduğu sigorta atıktı.Yenisini taktım yine attı.Fiestalarda far ayar motorunu sökebiliyormuyuz ? Sökülebiliyorsa farı söküp,tamir etmeye çalışacağım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce kaç numaralı sigorta bu? far açıkken mi kapalı iken mi atıyor Yorum bağlantısı
Kemal Dönmez 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kaç numaralı sigorta bu? far açıkken mi kapalı iken mi atıyor F4 7,5A sigorta.Far açık veya kapalı ikenmi attı bilmiyorum.Farı açtım,far ayarı seviyesini oynayınca hareket etmediğini görünce bakmıştım,atıktı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce farın soketini çıkarıp yine test etmeli, tesisatta sorun var ise far ile boşuna uğraşmamış olursunuz Yorum bağlantısı
Kemal Dönmez 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: farın soketini çıkarıp yine test etmeli, tesisatta sorun var ise far ile boşuna uğraşmamış olursunuz Farları sökmeden önce soketleri sökerek hangisinde arıza var test edeceğim tabiki... 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İçimden bir ses bu araçda far kaşı, kayar led sinyal vs vs gibi bir işlem var diyor. Ya da sis farı yapıldıysa orjinal tesisat açılamayıp(kodlama lazım) buralardan bir şeyler alınmış olabilir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts