Furkan Avcı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu aracı satsam yerine ne alayım diye sizlere danışmak istedim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-bakimli-temiz-s350-long-4matic-aile-araci-1283724739/detay/ 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bu güzellik satılıp yerine ne alınır tabi ki daha yenisi daha günceli bu olur https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kara-grup-2017-mercedes-benz-s350-bluetec-4matic-9g-tronic-amg-1280672400/detay 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi hayırlısı olsun, bi göz banyosu yaptım çıktım linkten. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce allah sabır versin bunu satıp araba beğenmeye çalışmak sabır gerektirir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Furkan Avcı yazdı: Benim aracı alan olur mu ki? Olur tabi yaa.. @Mustafa Tüfekçi Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ali Gök yazdı: allah sabır versin bunu satıp araba beğenmeye çalışmak sabır gerektirir Var bi seviyeli ilişkimiz de bunu aramızdan çıkarmak istiyoruz :P Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bu aracı satsam yerine ne alayım diye sizlere danışmak istedim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-bakimli-temiz-s350-long-4matic-aile-araci-1283724739/detay/ Bu satılacak di mi. Satılacak ki yenisi alınsın. Satılsın zaten artık bu. Hazır ilan da var, sat bence. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Önder Özcan yazdı: Bu satılacak di mi. Satılacak ki yenisi alınsın. Satılsın zaten artık bu. Hazır ilan da var, sat bence. Evet satılsın bencede aradan çıksın dimi abi Niyeti olan birileri veya birilerinin tanıdığı varsa güzellik yapacağım, ekstra sürprizlerimde olur abi doğrudur. 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Selim Bilgin yazdı: w222 ya da tesla S350 4Matic'ten inen birisi Tesla'ya biner ise... 5 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tesla Model S p100D güzel araba dimi ? GÖKAY GÜLER yazdı: S350 4Matic'ten inen birisi Tesla'ya biner ise... 1 Yorum bağlantısı
GÖKAY GÜLER 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Tesla Model S p100D güzel araba dimi ? Hiç bilmiyorum hocam, tek bildiğim o aracın piyasası pek yok, araçtanda çokta yok zatende 762 hp fena. Bence bu model biraz 2 veya 3.arabaya giriyor. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bu aracı satsam yerine ne alayım diye sizlere danışmak istedim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-bakimli-temiz-s350-long-4matic-aile-araci-1283724739/detay/ ne yapsam ne yapsam?? çok afedersiniz de tüm adabımla ve kibarlığımla arkadaşımıza cevap yazmak istiyorum efendim. la manyakmısın?? w222 alırsın o yerine koyar işte. ne dememizi bekliyorsun fire motor egea mı al diyelim? neyseki tam bütçeme göre bir konu geldi de kendim yazdım yoksa uşak yazıyordu. Furkan Avcı yazdı: Tesla Model S p100D güzel araba dimi ? yeğen filan mı yazıyro anlamadım ki... tesla ne? illa elektrikli olacaksa EQS450+ alırsın. Çağlar Bayur yazdı: suv merso GLS ancak keser SUV olacaksa 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 56 dakika önce Yazar Paylaş 56 dakika önce @Doğan Arşirayhocam konuyu satılık bir araç konusu gibi hayal et, danışma kısmı tırışkadan bahane gibi olsun, emmiyi parmaklılar ile hayal et hani o bakımdan. olmadı şuraya bir foto koyayım sen anla 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Model yükseltmekten kasıt uzay mekiği mi? 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Furkan Avcı yazdı: @Doğan Arşirayhocam konuyu satılık bir araç konusu gibi hayal et, danışma kısmı tırışkadan bahane gibi olsun, emmiyi parmaklılar ile hayal et hani o bakımdan. olmadı şuraya bir foto koyayım sen anla ne güzel hayvan ama. nefis. tam bir ölücü. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Model yükseltmekten kasıt uzay mekiği mi? biraz gençleştireceğiz ama donanım olarakta ciddi fark var teknolojik olarak. Bence değer. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 2009 s 350 alırdım 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Bu arabanın ayarında konfor vadeden başka bir model bulmak güç o yüzden seçim yapmak gerek. O yaşta ve kilometredeki S350 ile Tesla'yı değişir miydim? Sanırım evet ama konfor kaybına psikolojik olarak hazırlanmak kaydı ile. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Çağrı Alaf yazdı: Bu arabanın ayarında konfor vadeden başka bir model bulmak güç o yüzden seçim yapmak gerek. O yaşta ve kilometredeki S350 ile Tesla'yı değişir miydim? Sanırım evet ama konfor kaybına psikolojik olarak hazırlanmak kaydı ile. Yanlış anlaşılma olmasın Tesla alma niyetinde değilim tabiki, nasip olursa w222 var hedefte Yorum bağlantısı
Recommended Posts