Furkan Avcı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ersen şahin yazdı: Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Alırken gitmiştim normal değilsin demişlerdi Doğan Arşiray yazdı: W220 nin sorunu, paslanmasi ama. Elektronik bursey hic duymadim ben. Temizi olsa ona da binilir. bende birebir şahit olmadım ama öyle hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: W220 nin sorunu, paslanmasi ama. Elektronik bursey hic duymadim ben. Temizi olsa ona da binilir. Short kasa 350 ya da 500 olsa şöyle gri, beyaz filan. Çok güzel binilir. Yorum bağlantısı
Hamit inan 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Furkan Avcı yazdı: Benim aracı alan olur mu ki? Araç değişecek olsam alırdım 😁 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Hamit inan yazdı: Araç değişecek olsam alırdım 😁 Bana da w203 den geçmek nasip olmuştu, sana da olur hocam inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts