Furkan Avcı 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ersen şahin yazdı: Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Bu araba benim olsa ve satmayA niyetlensem ilk yapacağım iş bir piskoloğa görünmek olurdu normalmiyim diye Alırken gitmiştim normal değilsin demişlerdi Doğan Arşiray yazdı: W220 nin sorunu, paslanmasi ama. Elektronik bursey hic duymadim ben. Temizi olsa ona da binilir. bende birebir şahit olmadım ama öyle hatırlıyorum Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: W220 nin sorunu, paslanmasi ama. Elektronik bursey hic duymadim ben. Temizi olsa ona da binilir. Short kasa 350 ya da 500 olsa şöyle gri, beyaz filan. Çok güzel binilir. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Furkan Avcı yazdı: Benim aracı alan olur mu ki? Araç değişecek olsam alırdım 😁 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Hamit inan yazdı: Araç değişecek olsam alırdım 😁 Bana da w203 den geçmek nasip olmuştu, sana da olur hocam inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Furkan Avcı yazdı: Bana da w203 den geçmek nasip olmuştu, sana da olur hocam inşallah. Hayırlısı. Hanım istediğini al diyor lakin bazen heves etmek erismekten daha güzel oluyor 😁 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlısı olsun 15 gündür aracım arkadaşın kapalı otoparkın da duruyordu gidip almadım yaş geçtikçe bazı şeyler zor geliyor gençken ve fırsat varken alın binin arkadaşlar 2 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Doğan Arşiray yazdı: arsa takası olmaz. valla w221 in km si çok dert değil, ama psikolojik sınır eskiden 200 bin km iken şimdi 300 bin olmuş gibi. hele w220 lere bakacak olursan kimse yüzlerine bakmıyor çeşitli sebeplerle ve km ler acaip yüksek. yani bir alırken bir satarken mutlu olursun durumu bunlar içinde işliyor ilginç şekilde. oysaki müthiş arabalar S serisinin tamamı. üzerinde konuşulmaz bile. çok saçma ama eskiyen arabada çok doğru. yani araba ilk elden seninse problem olmaz ama bilmediğin arabada büyük sorun olur can sıkar para harcatır. Arşa Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Keskin yazdı: Hayırlısı olsun 15 gündür aracım arkadaşın kapalı otoparkın da duruyordu gidip almadım yaş geçtikçe bazı şeyler zor geliyor gençken ve fırsat varken alın binin arkadaşlar Çok sevdiğim bi abimde aynı bunu dedi, Allah sağlık sıhhat versin abim dur hele daha... Mehmet Göktürk yazdı: JAECOO ya ne diyorsunuz Ben uzağım hocam. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben de tesla diyecektim ama hayır denmiş. Bi daha düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts