İnan Çınar 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Merhaba Forum ahalisi, 2010 Fiesta 1.4 LPG aracımızı otomatik araç düşüncemizden dolayı değiştirmek istiyoruz. Başlıkta bahsi geçen araç fiyat olarak bütçeye uygun. Fakat hiç fikir sahibi değilim. Bu aracın tutulan paketi hangisidir? Renk beyaz. LPG mevcut. 4 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bir bmw nin aynı paketlisi yoktur derler , paket içinde opsiypon listesi var bunlarda çarşaf çarşaf kağıt oluyor 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce N13B16 motor kodu. Genelde Joy Edition ve Premium tercih edilir ancak, BMW' de opsiyon listesi kabarıktır. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ustaya premium sahibine dert paket olmasın aman 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Birde saç ektik mi ava çıkar mıyız Yetmez. Sakal, önü açık gömlek, kısa pantolon da eşlik etmeli 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bir defasında yolda yürürken üzerime su sıçratmıştı, bence güzel araba. 3 Yorum bağlantısı
Çözüm Erman Uzun 2 saat önce Çözüm Paylaş 2 saat önce N13 motorda lpg koşarak uzaklaşmak lazım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce BMW bir alırken bir de satarken mutlu eder derler 1 1 Yorum bağlantısı
Erkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Merhaba Forum ahalisi, 2010 Fiesta 1.4 LPG aracımızı otomatik araç düşüncemizden dolayı değiştirmek istiyoruz. Başlıkta bahsi geçen araç fiyat olarak bütçeye uygun. Fakat hiç fikir sahibi değilim. Bu aracın tutulan paketi hangisidir? Renk beyaz. LPG mevcut. suv niye bakmıyorsun inan bey 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce O kadar audi var gidiyorsun 116 bakıyorsun basık arka koltuğuna otursan ayakların çarpar. Benimkini almayacak bile olsan bence audi bakarsan iyi olur. 1 2 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: O kadar audi var gidiyorsun 116 bakıyorsun basık arka koltuğuna otursan ayakların çarpar. Benimkini almayacak bile olsan bence audi bakarsan iyi olur. Hocam siziz audinin ilanı var mı? Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bmw ve ikinci el deyince insan ne bileyim bi hoş oluyor. Bütçe el veriyorsa şu sıralar güzel yıl sonu kampanyaları var. Otomatik puma 1650 ye bulunuyor. Vw tarafında da bu rakamlara Taygo felan satılıyordu. Düz viteste 1490 a megan gördüm hafta sonu. Bütçe yetmiyorsa otomatik golf 7 veya 7.5 ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İsa Acar yazdı: Hocam siziz audinin ilanı var mı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-satilik-cok-temiz-a3-ilk-sahibinden-hasarsiz-ciziksiz-1281980373/detay 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Otomatik Ille de otomatik Sizin arac manuel 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce Tamer Topaç yazdı: Yetmez. Sakal, önü açık gömlek, kısa pantolon da eşlik etmeli Köşedeki nargile kafeden yer ayirttim Doğan Arşiray yazdı: kaç model bakıyoruz? 2011 Mehmet Göktürk yazdı: Lpg bmw ben istemem Valla ben de yüksek yakıt fiyatlarını istemiyorum ama coğrafya kader hocam. Şöyle Dubai'de lüks aracımı çöpe atacak kadar zengin doğmadik Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce Erkan Işık yazdı: suv niye bakmıyorsun inan bey Dizel c Max var. Günlük kullanım için LPG li araç lazım ama o araç bu araç değil sanırım. Fikri Keleş yazdı: Otomatik Ille de otomatik Sizin arac manuel BMW otomatik. Bendeki manuel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts