Mehmet Göktürk 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Fikri Keleş yazdı: Mantıklı herkesin alması gereken bi araba Keşke biri kaçırmasa şu A3 ü İnan Beyin konu için demiyorum,O eşinin durumunu ve nedenini açıkça yazmış. Sağlık herseyin üstüne Grupta başka araç var bence uygun Benzin tutarını aşırı düşünmemek gerek böyle ikinci el araçlarda. Temiz stabil sorun çıkarmayan çıkarsa kolay çözülen araç lazım. Bu durumda honda felan bakılabilmeli atmosferik benzinli. Yahut otomatik fiesta i20 i30 elantra vs 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) @Fikri Keleş TDCİ motoru 1.6 benzinliye çevirtirse onu alacağım 😄 Şaka bir yana BMW sevdası başlamadan bitti yorumların ışığı doğrultusunda. LPG uyumlu, atmosferik motor, B yada C farketmez ama Hatchback kasa Otomatik vites bir araç araştırmaya devam ediyorum. Teşekkürler yorumlar için. 1 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sanki o paralara çıkıldıktan sonra direk 0 km 5 yıl garantili i20 1.0 tgdi alınmaz mı. Sende kullanıyon 1.2 milyon etiketle i20 mi alrdın , 1.070 milyona 10 yaşında a3 mü. Benim dediğimi yap, yaptığımı yapma. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: @Fikri Keleş TDCİ motoru 1.6 benzinliye çevirtirse onu alacağım 😄 Şaka bir yana BMW sevdası başlamadan bitti yorumların ışığı doğrultusunda. LPG uyumlu, atmosferik motor, B yada C farketmez ama Hatchback kasa Otomatik vites bir araç araştırmaya devam ediyorum. Teşekkürler yorumlar için. Hocam lpg yi bırak Ufak araç al 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: Şaka bir yana BMW sevdası başlamadan bitti yorumların ışığı doğrultusunda. isabetli olmuş BMW servis danışmanı kayınbiraderime ait olan "2.el BMW ilk sahibinden ve servis bakımlıysa alınır, yoksa alınmaz" cümlesi aklımdan çıkmaz. İnan Çınar yazdı: LPG uyumlu, atmosferik motor, B yada C farketmez ama Hatchback kasa Otomatik vites bir araç araştırmaya devam ediyorum. 1.3 multijet motorlu araçları göz ardı etmeyin çok ekonomikler. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel/otomatik?sorting=price_asc&a1864=51977&a5_min=2012&price_min=800000&price_max=900000 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel/otomatik?sorting=price_asc&a1864=51977&a5_min=2012&price_min=800000&price_max=900000 Dizel C Max var zaten hocam. Bugün yine zam var deniyor. İki araç da dizel olmasın bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce İnan Çınar yazdı: Başlıkta bahsi geçen araç fiyat olarak bütçeye uygun. Bunu düşünürken kasko fiyatlarına da baktın mı? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce En iyi bmw arkadaşının teknesidir 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce İnan Çınar yazdı: @Fikri Keleş TDCİ motoru 1.6 benzinliye çevirtirse onu alacağım 😄 Şaka bir yana BMW sevdası başlamadan bitti yorumların ışığı doğrultusunda. LPG uyumlu, atmosferik motor, B yada C farketmez ama Hatchback kasa Otomatik vites bir araç araştırmaya devam ediyorum. Teşekkürler yorumlar için. Gelin ben size focusu vereyim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Şimdi Paylaş Şimdi İlkay Başaran yazdı: En iyi bmw arkadaşının teknesidir Hafta sonu açılacağız . Yorum bağlantısı
Recommended Posts