Behlül Baş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yıllardır aynı ruhsatla muayeneden rahatça geçen arabam bu sene kaldı çünkü ruhsatta arabanın net ağırlığı yanlış girilmiş açıkçası ben de bunu hiç fark etmemiştim kontrol etme gereği duymamıştım arabayı ilk aldığımda normalde ağırlığı 1280-1300 civarında olması gereken arabam ruhsata net ağırlığı 1642 olarak girilmiş. Arabamın azami ağırlığı 1788. Arada en az 300 kg olmadığı muayeneden kaldı. muayene istasyonundakiler öyle söylüyor. Ve benim notere gidip sistemden bu bilgiyi düzeltmemi istediler notere gittim emniyete yazdılar fakat aracın bilgisine ulaşılamadı sanırım 2010 ve altındaki modeller sistem değişmiş normalde elle bile düzeltbiliyorlarmış. Ve şu an noter bana ilk başta bir yetkili servise gidip ordan resmi bir kağıt almamı söyledi eğer orası olmazsa mecburen makine mühendisleri odasına gitmemi söyledi ama tabi bu seçenek olacak arabayı yeniden tartacaklar sanırım bilmiyorum. Bu arada araçta LPG de var Bu konuda tecrübesi olan var mı arkadaşlar ne yapılabilir ne yapayım şu an araç muaneyeden kaldı. Zamanında emniyette ilk alırken yanlış girildiği için bunları yaşıyor olduğumu söyledi noterdekiler. Direkt Kayseri emniyetine gidilirse sonuç alınabilir mi? Arabayı Sivas’tan alıp Kayseri’de plaka değişikliği ile tescil ettirmiştim Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kapı direğinde yada eşiğinde ne yazıyorsa onu yazmalı. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Yetkili servisten aracın teknik verilerinin olduğu kaşeli imzalı bir yazı alınıp, notere gidilecek ve noter düzeltilmiş ruhsatı çıkartacak. Sonrası muayene tekrarı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts