Batuhan Akyüz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce (düzenlendi) Merhabalar, bu arabayı almak istiyorum. Bütçe 700 Bin bandında, donanım olarak mükemmel seviyede olduğu için hevesim var. Şuan bulduğum bir araba var 193.000 kilometrede, 1 tam boya, 1 lokal boya mevcut, 5-6 sene kullanıp satmakta zorlanır mıyız? Herkes değişenli arabaları yüksek kilometreli arabaları koyuyor ilanlara aslında ama yine de bilen birileri vardır diye sormak istedim size. Daha önce kullanan veya aktif olarak kullanan varsa yazabilir mi? Bu fiyatlara mazda 3 bl impressive paket alınır mı? 7 saat önce tarihinde Batuhan Akyüz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Batuhan Akyüz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: kaç model 2011 model Mehmet Göktürk yazdı: kaç model veya bu araba olmazsa bl kasalar 2009-2012 arası üretilmiş onlara da bakabilirim düşük kilometre denk gelirse Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce mazda konusunda @Servet Aydın uzmandır. tanıdıklarda gördüğüm mazdalar genelde hep iyi idi. Piyasası nisbeten uygun. Yorum bağlantısı
Batuhan Akyüz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: mazda konusunda @Servet Aydın uzmandır. tanıdıklarda gördüğüm mazdalar genelde hep iyi idi. Piyasası nisbeten uygun. Bana da uygun gibi geliyor fakat piyasası çok fazla sirkülasyonda değil @Servet Aydın sizinde yorumlarınızı bekliyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce 1.6tdci vardı bende çok sevmiştim, torpido plastiği çatlaması dışında sorun duyuran pek yoktu, en iyi tarafı gövde rijtiliği, bir de arka camı atermiktir arkadan gleen güneş içeriyi yakmazdı. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 1.6 Benzinli impressive kullandım 4 sene. Daha öncede yazdım, kullanımı çok keyifli, ben hiç sorun yaşamadım neredeyse. Ancak arka koltuk diz mesafesi dar, otomatik ise 4 ileri şanzımandan performans beklemeyin. Alternatif diğer japonlara göre daha dolu, daha tok ve konforlu bir araç. Yorum bağlantısı
Süleyman Can 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bazen fiyat olarak uygun olan ilanlara ben de denk geliyorum. Takipteyim. Direksiyon kutusu mazdanın mı acaba? Ford gibi net midir? Yorum bağlantısı
Batuhan Akyüz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Engin Deniz yazdı: 1.6 Benzinli impressive kullandım 4 sene. Daha öncede yazdım, kullanımı çok keyifli, ben hiç sorun yaşamadım neredeyse. Ancak arka koltuk diz mesafesi dar, otomatik ise 4 ileri şanzımandan performans beklemeyin. Alternatif diğer japonlara göre daha dolu, daha tok ve konforlu bir araç. 5 kişilik bi aile için uygun bir araba mı sizce? Bir de gaz tepkimesi nasıl ağır mı otomatiklerde Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Dert yok tasa yok Marda ile ancak açha deyince elden çıkmaz. Mazda Tr yeni bir oluşum peşinde. Adam gibi sahip çıkılırsa değeri artar. Parça problemi yok. Alınır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Süleyman Can yazdı: Direksiyon kutusu mazdanın mı acaba? Ford gibi net midir? daha konforlu diyelim ona . Batuhan Akyüz yazdı: gaz tepkimesi nasıl 1.6 atmosferik klasik otomatik şanzıman diğerlerinde nasıl ise aynısı o bölümde mucize yaratan bir marka hiç olmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts