İçeriğe Yönlendir

Otomatik Suv Şehiriçi Kullanım Tavsiyesi

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Şehir içi kullanım için araç bakıyoruz , Bütçe 1.8M , sıfır , otomatik

Çok büyük bir bagaj beklentimiz yok

Kısa mesafe kullanımda sorun çıkartmayacak, birde kırmızı tercih ediyoruz. 

Aldığım fiyatlar,

Kamiq 1.0 Premium 1880TL Kırmızı

T-cross 1.0 Life 1759 TL Kırmızı

Taigo 1.0 life 1695 TL beyaz +20 Kırmızı

Aslında t-cross a karar vermiştik ancak internette çok fazla akü , elektronik kelebek arızası , yağ eksiltme sorunları var.  Vw grup için kafamız  çok karıştı. 

Ne önerirsiniz? 

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Geçen ay babama taigo aldık 1590 a kampanya vardı bu ay fiyat epey değişmiş tcross da 1630 idi aslında tcross epey kullanışlı her markanın şikayeti bolca var bu fiyatlara puma ve juke da seçenek olabilir 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Erhan bey iyi akşamlar. 0 km olarak Skoda kamiq premium güzel bir araç. Avek Çanakkale bayisinden bir hafta önce bir alışverişim oldu. Fiyat almanızı tavsiye ederim. Yada sizin için yarın sorabilirim. 1.0 motor kullanmadım ancak 1.5 motorlar gerçekten çok kuvvetli. Bütçe elveriyorsa 1.5 derim. 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)
Mustafa Erkan yazdı:

Erhan bey iyi akşamlar. 0 km olarak Skoda kamiq premium güzel bir araç. Avek Çanakkale bayisinden bir hafta önce bir alışverişim oldu. Fiyat almanızı tavsiye ederim. Yada sizin için yarın sorabilirim. 1.0 motor kullanmadım ancak 1.5 motorlar gerçekten çok kuvvetli. Bütçe elveriyorsa 1.5 derim. 

Şu an stonic kullanıyor, araçtan memnunuz , o da 1.0 100bg, kısa mesafelerde kullanıldığı için performansı yeterli. Hem model yenilemek hem de bagajı biraz büyütmek niyetimiz. Birde bazı bayiler kredi kartına uygun taksit seçeneği sunuyor. bu biraz cezbetti aslında.  stonic in alıcısı hazır. Kamiq premium olmasada olur aslında ancak bayilerde baz versiyon pek yok sanırım. 

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Erhan Doruk yazdı:

Şehir içi kullanım için araç bakıyoruz , Bütçe 1.8M , sıfır , otomatik

Çok büyük bir bagaj beklentimiz yok

Kısa mesafe kullanımda sorun çıkartmayacak, birde kırmızı tercih ediyoruz. 

Aldığım fiyatlar,

Kamiq 1.0 Premium 1880TL Kırmızı

T-cross 1.0 Life 1759 TL Kırmızı

Taigo 1.0 life 1695 TL beyaz +20 Kırmızı

Aslında t-cross a karar vermiştik ancak internette çok fazla akü , elektronik kelebek arızası , yağ eksiltme sorunları var.  Vw grup için kafamız  çok karıştı. 

Ne önerirsiniz? 

taigo

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Erhan bey Skoda kamiq aracımı bu hafta aldım özelden ulaşın bana mersinden alırım derseniz aldığım satış danışmanının telefon numarasını veririm çok yardımcı oldular bana 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

T-Cross NCAP tan 3 yıldız aldı.

Kirmizi da olacaksa ;) Tavsiye ederim. 15 bin km ye yaklaştık 1 senede.

IMG_20250215_175012.jpg

IMG_20250215_175328.jpg

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Mehmet Göktürk yazdı:

taigo

Aslında ben taigo almak için gittim , içine binice tavanı çok alçak ve arka koltuklar çok klostrofobik geldi. , tavan alçalarak gittiği için 1,90 boyundaki birinin kafası tavana deyiyor. Eşimle de bayiye bir ziyaret yapıp onun fikrini de almam lazım. 

Metin Akbal yazdı:

T-Cross NCAP tan 3 yıldız aldı.

Kirmizi da olacaksa ;) Tavsiye ederim. 15 bin km ye yaklaştık 1 senede.

IMG_20250215_175012.jpg

IMG_20250215_175328.jpg

akü sorunu, yağ eksiltme , boğaz kelebeği kaynaklı tekleme , multimedya sistemi sorunları yaşadınız mı ? 

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan
Erhan Doruk yazdı:

Kamiq premium olmasada olur aslında ancak bayilerde baz versiyon pek yok sanırım. 

Yarın bir sorayım. Belli olmaz belki bir tane köşede biryerde kalmıştır. :fiuw:  

Sene sonu olduğu için çok hızlı satış oluyor. Aracı farklı bir ilden bulabiliriz. Bende geçen hafta bir çok skoda bayisi aramıştım.  Siz kararım kamiq tamamdır derseniz bir şekilde ama bir şekilde bulmaya çalışırız.  

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
Celal Maraşlıoğlu yazdı:

Erhan bey Skoda kamiq aracımı bu hafta aldım özelden ulaşın bana mersinden alırım derseniz aldığım satış danışmanının telefon numarasını veririm çok yardımcı oldular bana 

yarın haberleşelim

Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu

Ben çoğu ili aradım Kocaeli keleşler verdi en uygun fiyatı ve Mersin ile iletişime geçtim aynı fiyattan çözdüler sagolsunlar adana kırmızı vardı satilmadiysa 1850 demislerdi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erhan Doruk yazdı:

Aslında ben taigo almak için gittim , içine binice tavanı çok alçak ve arka koltuklar çok klostrofobik geldi. , tavan alçalarak gittiği için 1,90 boyundaki birinin kafası tavana deyiyor. Eşimle de bayiye bir ziyaret yapıp onun fikrini de almam lazım. 

akü sorunu, yağ eksiltme , boğaz kelebeği kaynaklı tekleme , multimedya sistemi sorunları yaşadınız mı ? 

tcross böyle sorunlar varsa taigo da olmaması için bir sebep olur mu

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bugün muhasebecim yeni kia suv ile geldi. Enfes makina. Modeli neydi unuttum. Ha bi de benle çalışmaya başladıktan sonra habire aracını yeniliyor. Neoleyor anlamadı ben

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...