Abdullah Aladı 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Peugeot 2008 düşündünüz mü. Bizde eşimin kullandığı kia stonic 1.4 ü 2008 ile değiştirme arefesindeyiz. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Erhan hocam sıfır elzem değilse ch-r ya da cross bakarım. HR-V de temiz olursa bence değerlenir.. Quasqai geçen hafta biraz inceledim kalite olarak pek beğenmesem de görünüş ve teknoloji olarak ideal.. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Abdullah Aladı yazdı: Peugeot 2008 düşündünüz mü. Bizde eşimin kullandığı kia stonic 1.4 ü 2008 ile değiştirme arefesindeyiz. 2008 de düşündüm ama puretech motor soru işareti , Mehmet Göktürk yazdı: Satılık kaşgay var sıfırımsı haftaya sıfır qashqai ve juke a bakacağım bir kez , sonra kararımı vereceğim. Tayfun Aydın yazdı: Erhan hocam sıfır elzem değilse ch-r ya da cross bakarım. HR-V de temiz olursa bence değerlenir.. Quasqai geçen hafta biraz inceledim kalite olarak pek beğenmesem de görünüş ve teknoloji olarak ideal.. sıfır almam gerekiyor , aslında corolla cross tam aradığımız araç ama limiti aşıyor. Celal Maraşlıoğlu yazdı: Erhan bey Skoda kamiq aracımı bu hafta aldım özelden ulaşın bana mersinden alırım derseniz aldığım satış danışmanının telefon numarasını veririm çok yardımcı oldular bana büyük ihtimalle kamiq e karar kıldık gibi. haftaya araştırmalarımı öncelikle ankara ve çevre illerde yapacağım. Sonuç alamazsam size ulaşırım. ilginize teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: tcross böyle sorunlar varsa taigo da olmaması için bir sebep olur mu Nedenini bilmiyorum ama hem türkiye de hem de yurtdışı forunlarda vw grubu için aynı şikayetler yazılmış. hatta cpt ile de baktım yorumlar aynı. ancak kamiq ile ilgili sadece bozuk yolda çok fazla trim sesi şikayeti var. Motor mekanik şikayeti yok gibi. Ya skoda kullanıcıları yorum yazmıyor yada kalite kontrol süreçleri daha iyi. Kia niro gördüm bugün trafikte ama üretimden kalkmış yerine elektrikli ev3 gelmiş.Tam aradığım boyut. ama elektrikli düşünmüyoruz. torres de radardaydı ama satış sonrası ve ikinci eli düşündürüyor. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Hüseyin Sönmez yazdı: Gerçek bir araba modeli tavsiye ederim. Onunu bunun kırması ara modellerden uzak durulmalı. Puma da stonic almadan önce adaylar arasındaydı. test sürüşüne çıkmıştım. Isınamadım aracın sürüşüne, hissiyatına, özelliklerine ( carplay, geri kamera , vites v s) Stonic e karar kılmıştım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts