İçeriğe Yönlendir

Gitti Cee'd Geldi Kamiq

Celal Maraşlıoğlu

Recommended Posts

Celal Maraşlıoğlu

Ay başında Kia cee'd aracımı satıp arayış içerisine girdim çok seçenek vardı ama gönlümden geçen sıfır bir araçtı çok şükür bu hafta içerisinde 1.0 Skoda kamiq premium donanım aracımı teslim aldım. Kamiq hakkında çok fazla araştırma yaptım özellikle 1.6 turbo dizel bir araçtan sonra çekiş gücü sıkıntı yaratırmı diye çelişkiye düştüm desem yeridir ama test sürüşünden sonra kamiq gerçekten şaşırttı beni Allah herkesin gönlüne göre versin daha iyileri sizlerin olsun inşallah

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ben 1.4 tsi kodiaq kullanıcısıyım, 3-4 sene önce bir tanıdığın a3 1.0 tsi aracını kullandım uzun yolda. Şaşırttı gerçekten, çekmez diye düşünüyordum gayet keyifli iştahlı bir motor. 
Ağız tadıyla kazasız belasız güzel günlerde kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:, foto isteriz; ayrica kaca maloldu paylasir misiniz? Bizde de bir ihtiyac soz konusu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hayırlı uğurlu olsun. Fiyatı ben de merak ettim. Hoş benim gönlümde bir Karoq var ama ileride nasip olursa bakalım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Hayırlı olsun. 1.0 gidiyor hemde güzel gidiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu
Gökhan Tuna yazdı:

Guzel gunlerde saglik ve mutlulukla kullanin :nazar:, foto isteriz; ayrica kaca maloldu paylasir misiniz? Bizde de bir ihtiyac soz konusu

Öncelikle güzel bir foto çekmemiz lazım sonrasında paylaşım yapacağım güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim 1820 denk geldi araç beyazını alacak olsaydım 1790 civarında alabiliyordum grafit gri olduğu için renk farkı ödedik 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...