İçeriğe Yönlendir

Kuga 2023 1,5 Ecoboost sol ayak dinlenme yeri ilginç ses ( kıtır-tıkırtı )

Aşkın Barçın

Recommended Posts

Aşkın Barçın

Merhaba arkadaşlar,

Aracım Kuga 2023 model 1,5 Titanium Ecoboost.  (80 Bin Km) Direksiyon altı sol ayak dinlenme yerinin altından havalar soğuk olmaya başlayınca  parklama ve kısa dönüşlerde /düşük hızda direksiyon  30-40 derece sağ-sol dönüşlerinde ayağımın altından kıtır- tıkır kıt kıt ses geliyor.  İşin ilginci hava  17-22 derece olunca yok olan ses, hava 10-13 derece arası olunca daha çok ortaya çıkıyor. Ustama götürdüm fakat orada da ses yapmadığı için çözüm üretemediler.  1 aydır bu durum devam ediyor. Aynı sorunu yaşayıp tecrübe eden arkadaşım var ise yanıtlarsa çok sevinirim. Belki kugalarda ortak bir sorun olabilir diye düşünüyorum.   Ses ortaya çıkınca yetkili servise de götüreceğim.  İnsanı rahatsız eden bir ses çözemedim. Bunu dışında aracımdan şehir içi çok yakıt yakması (10,5 Lit/100 km) dışında çok memnunum.

Herkese çok selamlar, 

Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın

İleride bir zararı çıkmadan çözmek istedim. Fakat ilginç bir durum. Sizde oluruna bıraktınız o zaman Fiesta da sanırım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Düzde ses yok ancak tam sola veya tam sağa direksiyonu kırıp , bu şekilde kalkış yaptığınızda ses varmı ? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Aşkın Barçın
  • Yeni Oluştur...