Aşkın Barçın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Merhaba arkadaşlar, Aracım Kuga 2023 model 1,5 Titanium Ecoboost. (80 Bin Km) Direksiyon altı sol ayak dinlenme yerinin altından havalar soğuk olmaya başlayınca parklama ve kısa dönüşlerde /düşük hızda direksiyon 30-40 derece sağ-sol dönüşlerinde ayağımın altından kıtır- tıkır kıt kıt ses geliyor. İşin ilginci hava 17-22 derece olunca yok olan ses, hava 10-13 derece arası olunca daha çok ortaya çıkıyor. Ustama götürdüm fakat orada da ses yapmadığı için çözüm üretemediler. 1 aydır bu durum devam ediyor. Aynı sorunu yaşayıp tecrübe eden arkadaşım var ise yanıtlarsa çok sevinirim. Belki kugalarda ortak bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Ses ortaya çıkınca yetkili servise de götüreceğim. İnsanı rahatsız eden bir ses çözemedim. Bunu dışında aracımdan şehir içi çok yakıt yakması (10,5 Lit/100 km) dışında çok memnunum. Herkese çok selamlar, Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Soğukta oluşan amortisör sesi olabilir. Benim Fiesta yapardı öyle Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İleride bir zararı çıkmadan çözmek istedim. Fakat ilginç bir durum. Sizde oluruna bıraktınız o zaman Fiesta da sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Düzde ses yok ancak tam sola veya tam sağa direksiyonu kırıp , bu şekilde kalkış yaptığınızda ses varmı ? Yorum bağlantısı
Aşkın Barçın 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Aynen öyle düzde hiç bir sorun yok. Sağa sola dönüşlerde ama düşük hız ve parklamada sağ yada sola direksiyonu çevirince yapmaya başlıyor. Ama aracın ilerlemesini çalışmasını engellemiyor. Ama ses gerçekten rahatsız edici. Bana göre trim sesi de değil bu. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kuga’lar helezon kesiyordu bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Viraj demir lastikleri Şanzıman alt takozu Tablalardaki burçlar Bunlardan biri sebep oluyordur. Soğukta sertleşince daha belirgin olur zaten. Liftte anlamak zordur genelde, yük binmediği için belirti vermez. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Ön Z rotlarda yapabilir. Aşınma olunca tıkırtı yapmıştı aracımda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts