Hüseyin Sönmez 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Merhaba Abiler. Evde masa üstü bilgisayar ihtiyacı için Mac mini aldım. Bu cihaza bir monitör bakıyorum. Oyun vs derdim yok. Görüntüsü iyi olsun. Döküman vs okuyorum, teknik resim vb görsellere bakmam gerekiyor çünkü. Gözü yormasın renkler iyi olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce ben KTC 27 inç kullanıyorum iş yerinde. çzöünürlüğü yüksek. gayet başarılı. renkler aydınlatma filan süper. https://www.amazon.com.tr/KTC-H27T27-Dısplay-2560×1440-Freesync/dp/B0DRCPSFW1?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&psc=1&smid=ADBRIIZBETL08 Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Hüseyin Sönmez yazdı: Merhaba Abiler. Evde masa üstü bilgisayar ihtiyacı için Mac mini aldım. Bu cihaza bir monitör bakıyorum. Oyun vs derdim yok. Görüntüsü iyi olsun. Döküman vs okuyorum, teknik resim vb görsellere bakmam gerekiyor çünkü. Gözü yormasın renkler iyi olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Mac mini ile 27 inç 2k monitör kullanıyorum evde. Samsung LS27CG510EUXUF 27 inç Odyssey G5 QHD. Uzun süre bilgisayar karşısında göz yormaması ve pivot özelliği nedeniyle kod yazarken kullanmak amacıyla aldım. Mac mini bu monitörü tam olarak algılıyor ve renk, hertz ayarlarını ona göre yapıyor. Tavsiye edebilirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts