Ahmet Çolak Cumartesi 21:07 Paylaş Cumartesi 21:07 2 Milyon bütçem var kriterlerim ve bulabildiğim araçları aşağıya yazdım önerilerini yazarsanız beni çok mutlu edersiniz. Kriterler Min 150 beygir Otomatik Benzinli 150.000 Km altı (iyi marka ise audi vs.) Teknolojik (ekranı falan olsun) Bulduğum araçlar Talisman 4 control 1.3 160 bg Chery omoda 5 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak Cumartesi 21:19 Yazar Paylaş Cumartesi 21:19 Mehmet Göktürk yazdı: Kendinize mi? Evet Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cumartesi 21:26 Paylaş Cumartesi 21:26 Ahmet Çolak yazdı: Evet o zaman ben tesla alabilirsiniz derim. 1 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu Cumartesi 21:45 Paylaş Cumartesi 21:45 Bu ay 1900a T-roc satiliyor diye duydum. Ama kalmış midir bakmak lazim Yorum bağlantısı
Fırat Önal Cumartesi 23:28 Paylaş Cumartesi 23:28 Genişlik ve bagaj önemliyse neden Süperb olmasın ? Yorum bağlantısı
Erkut Uysal Pazar 07:31 Paylaş Pazar 07:31 https://shbd.io/s/RMsVA9ae 1 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan Pazar 08:08 Paylaş Pazar 08:08 (düzenlendi) Skoda modellerinde güzel kampanya var. Makyajlı Octavia IV elite 2.000.000 tl ( 1.5 lt 150 hp dsg 7 ileri ) kamiq premium 2.033.000 TL ( 1.5 lt 150 hp dsg 7 ileri ) Pazar 08:09 tarihinde Mustafa Erkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: o zaman ben tesla alabilirsiniz derim. 2 Milyona temiz göremedim Mustafa Yanar yazdı: Tiguan bakabilirsiniz. Dolu olmadıktan sonra vag grubuna binilmiyor ve opsiyonları çok pahalı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ahmet Çolak yazdı: 2 Milyona temiz göremedim Dolu olmadıktan sonra vag grubuna binilmiyor ve opsiyonları çok pahalı var var temiz. Yorum bağlantısı
Ahmet Çolak 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mustafa Erkan yazdı: Skoda modellerinde güzel kampanya var. Makyajlı Octavia IV elite 2.000.000 tl ( 1.5 lt 150 hp dsg 7 ileri ) kamiq premium 2.033.000 TL ( 1.5 lt 150 hp dsg 7 ileri ) Boş paketi anca alabiliyorum 2 Milyon verdiğim araçta koltuğumu ısıtsın istiyorum Erkut Uysal yazdı: https://shbd.io/s/RMsVA9ae 1 aydır kullanıyorum. Tavsiye ederim. Sedan düşünüyorum ve d segment leonların yeni kasaları çok yakışıklı fakat konfor bakımından rahat edemedim Fırat Önal yazdı: Genişlik ve bagaj önemliyse neden Süperb olmasın ? superb'lerin son yeni kasaları çok yakışıklı ama bir önceki kasalarının önü çok çirkin gencim yakışıklı güzel bir araba arıyorum tabii ki konforda önemli ama superb aklımda Baha Kanberoğlu yazdı: Bu ay 1900a T-roc satiliyor diye duydum. Ama kalmış midir bakmak lazim Vw'den araba alacaksam ya passat olmalı ya da tiguan ama o paralarada zor Mehmet Göktürk yazdı: var var temiz. Tesla alacaksam, hangi paketi almalıyım ? ve dışardan şarj edince ortalama hızda gidersem şehir içi ve şehir dışı kaç yakar birde eğer biliyorsanız teslanın artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Çolak yazdı: Boş paketi anca alabiliyorum 2 Milyon verdiğim araçta koltuğumu ısıtsın istiyorum Sedan düşünüyorum ve d segment leonların yeni kasaları çok yakışıklı fakat konfor bakımından rahat edemedim superb'lerin son yeni kasaları çok yakışıklı ama bir önceki kasalarının önü çok çirkin gencim yakışıklı güzel bir araba arıyorum tabii ki konforda önemli ama superb aklımda Vw'den araba alacaksam ya passat olmalı ya da tiguan ama o paralarada zor Tesla alacaksam, hangi paketi almalıyım ? ve dışardan şarj edince ortalama hızda gidersem şehir içi ve şehir dışı kaç yakar birde eğer biliyorsanız teslanın artılarını ve eksilerini yazabilir misiniz? Tam 2 varsa eski kasa 2024. Km de 1 tl dışardan şarj edersen. Şehiriçi daha az yakar. Büyük olması eksi. Biraz sert . 2300 varsa yeni kasa alın o daha yumuşak 18 jantlı 2350 yeni kasa sıfır Yorum bağlantısı
Recommended Posts