İçeriğe Yönlendir

Pick-Up Araçlarda Deneyimli Kişilerden Bilgi İpuçları

Levent GÖKER

Recommended Posts

Metin Uzunoğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu aracı arazide görmek isteriz :)

Bu aracın 3.2 wildtrak olanını boş arazide test etmiştim, çok heyecan verici bir araçtı. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Murat Sahın yazdı:

Yada şu senaryoyu değerlendirirsek; yağmur yeni başlamış, karşıda firkete viraj var. jettada olmak mı bu kamyonette olmak mı? Hadi bakalım... :D :D 

Jetta tabi ki. :)

Kamyonet ilk ani direksiyon veya ilk ani gazda arkayı bırakacaktır. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

Merhaba Levent bey, Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim, Son 2.5 yıldır aktif olarak amarok kullanıcısıyım. Daha önceden 1.5 yıl kadar Navara tecrübem oldu. Semt olarak oldukça yakınız bende mollaarap mahallesinde oturuyorum. Bizim oralarda pikap kullanmak ne yazık ki insana ekstra bir yük oluşturuyor sokaklar dar, park yeri kısıtlı, bazen dönüşte park yeri bulamam diye evden çıkmadığım zamanlar bile oluyor benim.

Genel kullanımda bazı handikapları da var özellikle yağışlı havalarda arazi lastikleri ile oldukça dikkatli olmak gerek. Ben biraz daha yola elverişli lastik kullandığım için çok sorun yaşamıyorum ama yine de her zaman tedbirli olmak lazım. Eğer hobinize ve yaşam tarzınıza uymuyorsa pikap,yürütme maliyetleri ve şehir içi pratiklikten dolayı biraz daha zor. Bursa da son dönemde garip bir trafik var, Pikap varken özel halk otobüsleri ve diğer ticariler tarafından biraz daha az sıkıştırılıyorsunuz. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...