Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Bu aracı arazide görmek isteriz Bu aracın 3.2 wildtrak olanını boş arazide test etmiştim, çok heyecan verici bir araçtı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Yada şu senaryoyu değerlendirirsek; yağmur yeni başlamış, karşıda firkete viraj var. jettada olmak mı bu kamyonette olmak mı? Hadi bakalım... Jetta tabi ki. Kamyonet ilk ani direksiyon veya ilk ani gazda arkayı bırakacaktır. 2 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Merhaba Levent bey, Öncelikle aracınızı güzel günlerde kullanmanızı dilerim, Son 2.5 yıldır aktif olarak amarok kullanıcısıyım. Daha önceden 1.5 yıl kadar Navara tecrübem oldu. Semt olarak oldukça yakınız bende mollaarap mahallesinde oturuyorum. Bizim oralarda pikap kullanmak ne yazık ki insana ekstra bir yük oluşturuyor sokaklar dar, park yeri kısıtlı, bazen dönüşte park yeri bulamam diye evden çıkmadığım zamanlar bile oluyor benim. Genel kullanımda bazı handikapları da var özellikle yağışlı havalarda arazi lastikleri ile oldukça dikkatli olmak gerek. Ben biraz daha yola elverişli lastik kullandığım için çok sorun yaşamıyorum ama yine de her zaman tedbirli olmak lazım. Eğer hobinize ve yaşam tarzınıza uymuyorsa pikap,yürütme maliyetleri ve şehir içi pratiklikten dolayı biraz daha zor. Bursa da son dönemde garip bir trafik var, Pikap varken özel halk otobüsleri ve diğer ticariler tarafından biraz daha az sıkıştırılıyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce çok şık bir araça, heybetli. sakin sakin kullanın 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 25 dakika önce Paylaş 25 dakika önce MT tipi çamur lastiğiyle ıslak asfaltta çok fena deneyimlerim oldu. değiştirin o lastikleri derim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 17 dakika önce Paylaş 17 dakika önce Muayeneden normalde dodik dışına teker taşan araç geçmez. Yayayı altına alır diye sürtünce yandan Yayayı altına alır diye sürtünce yandan 2 Yorum bağlantısı
Levent GÖKER 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Merhaba tekrar. Benim oturduğum sokakta C.tesi gecesi gerçekleşen kazanın fotoğraflarını yukarılarda paylaşmıştım. Unutmazsam bugün de kaza mahallini daha geniş plandan fotoğraflayacağımı söylemiştim. Unutmadım, çektim, aşağıda paylaşıyorum. Sağda kazanın tam olduğu yer olan kırmızı eczane tabelasını görüyorsunuz. Biraz aşağısında da bu sokağa giriş yapmak için 90 derecelik dönüş olan dört yol ağzını görüyorsunuz. 1, 1-5 metre demiştim ikisi arası, yanlış olmuş, sanki 5-6 metre kadar var. Ne olursa olsun, anormal şekilde hızlanacak bir mesafe yok bana göre, zaten olsa da meskun mahalde öyle bir hız yapılmaz. Dolayısıyla nasıl becerdi bu arkadaş bu mevkide bu kazayı henüz anlayabilmiş değilim. Komşu bir esnafla konuştum, o da bir başkasından duymuş "Ağbi önüne çocuk fırlamış, bu da panikten fren yerine gazı köklemiş, öyle olmuş kaza" diyor. Doğru kabul etsek bile yine çok tuhaf bana göre - yani bir şoför fren yerine nasıl gazı kökleyebilir, işte bunu aklım almıyor. Tabii herkesin düşüncesi ve fikir yapısı farklı olabilir, bunu da kabul ediyorum. Önceden bahsettiğim şekilde -büyük şans eseri- o anda kaldırımda hiç kimse yokmuş, ve yine bahsettiğim gibi eczanenin 1-2 metre ötesinde çay ocağında oturan arkadaşları görüyorsunuz; facianın ucundan dönülmüş kısaca. Yorum bağlantısı
Recommended Posts