Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: . Qashqai PP benzinlilieer yazmasın konu kasıyor gürültülü Gökhan Tuna yazdı: Üstat bunu biliyorum ama liste fiyatı 2205'ten 1700'e düşmesini beklemezdim; böyleyse kesin değerlendirmem lazım :-) Clio veya Fabia'ya da karşı değilim aslında; alıcı gözle bakınca güzel alternatifler olabilirler. vw de liste fiyatı ekran içinfir, satın alınan fiyatı bayi söyler 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Dogus oto Fabia icin (graphite gri sanirim) 1704'ten 1629'a dustu; ancak skoda'nin kendi sitesinde zaten aracin fiyati 1649. (17K TL de metalik renk) Avek Tekstilkent mavi metalik icin 1640'a yardimci oluruz dedi. 1 saat önce tarihinde Gökhan Tuna tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Nissan 4x4 ün fiyatı Liste fiyatı 3.464.700 TL Kasım ayına özel fiyat 3.172.500 TL Pazarlıkla bırakılan 2 800 000 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: Dogus oto Fabia icin (graphite gri sanirim) 1704'ten 1629'a dustu; ancak skoda'nin kendi sitesinde zaten aracin fiyati 1649. (17K TL de metalik renk) Avek Tekstilkent mavi metalik icin 1640'a yardimci oluruz dedi. Ben Taigo yu Avek Ümraniye den almıştım hem aradığım renk oradaydı hemde en uygun fiyatı orası verdi. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Metin Akbal yazdı: Ben Taigo yu Avek Ümraniye den almıştım hem aradığım renk oradaydı hemde en uygun fiyatı orası verdi. Ben bu mesajini ustat Tiguan konumdan da hatirliyorum sanirim; deja vu yasiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts