Gökhan Tuna 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Dostlar, Tiguan'i Dogus Maslak'tan almistik, eve de yakin diye; Tiguan icin kafam attikca gidip cemkirebiliyorum da.. Taigo'larda super fiyatlar var diyince tabii ki aradim; acan olmadi, ayar oldum. Tam o siralarda @Ali Darbaz Dogus'un merkezine gidiyormus; benim icin bir kulaklarini cekti; hemen aradilar. Bir tane ascot grisi 17" jant falan Life bir Taigo icin kapora verdik. Ben gene Tiguan gibi beyaz alalim kafasindaydim, bu kadar uzaklasabildim beyazdan Haftaya insallah parayi toplarsak teslim aliriz.. 3 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. Okuyanlara kolaylik saglamasi acisindan "Şikâyetçinin şikâyetini iletmekle yetindim" diye bir not duseyim. Ayrica da: "Gösterdiğiniz himmet ve inayet-i aliyyenize kemâl-i hürmetle teşekkürâtımı arz ve takdim eylerim." 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 17" jant konforsuz taigolariniz ederinden takasa alinir Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 Bakalim, ciktik bir yola, tesekkurler Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bizim Mersoda 9G Tronic vitesi vardı. Sürat 110, devir 1500 benzinli motor 2.0 Bi Turbo. İnanılmaz konforlu bir hissiyatı vardı yalan yok. Mühendislik harikası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts