Gökhan Tuna 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Dostlar, Tiguan'i Dogus Maslak'tan almistik, eve de yakin diye; Tiguan icin kafam attikca gidip cemkirebiliyorum da.. Taigo'larda super fiyatlar var diyince tabii ki aradim; acan olmadi, ayar oldum. Tam o siralarda @Ali Darbaz Dogus'un merkezine gidiyormus; benim icin bir kulaklarini cekti; hemen aradilar. Bir tane ascot grisi 17" jant falan Life bir Taigo icin kapora verdik. Ben gene Tiguan gibi beyaz alalim kafasindaydim, bu kadar uzaklasabildim beyazdan Haftaya insallah parayi toplarsak teslim aliriz.. 6 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. Okuyanlara kolaylik saglamasi acisindan "Şikâyetçinin şikâyetini iletmekle yetindim" diye bir not duseyim. Ayrica da: "Gösterdiğiniz himmet ve inayet-i aliyyenize kemâl-i hürmetle teşekkürâtımı arz ve takdim eylerim." 1 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 17" jant konforsuz taigolariniz ederinden takasa alinir Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 Bakalim, ciktik bir yola, tesekkurler 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bizim Mersoda 9G Tronic vitesi vardı. Sürat 110, devir 1500 benzinli motor 2.0 Bi Turbo. İnanılmaz konforlu bir hissiyatı vardı yalan yok. Mühendislik harikası. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun Maliyeti ne oldu özel değilse? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Gökhan Tuna yazdı: 17" jant konforsuz taigolariniz ederinden takasa alinir Benim teklifim Aberdeen jantlarına. Benimki 16 Belmopan. Yalnız Bangalore jant çok güzel duruyor onu yıl başında verdiler şimdi de T-Cross a veriyorlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Bugünde robot fabrkasındauım. Ucuz robot lazım ama ılaşamıyor iseniz, hemen pazarlama departmanına telinizi verem. 🤪 Yorum bağlantısı
Recommended Posts