Gökhan Tuna 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Dostlar, Tiguan'i Dogus Maslak'tan almistik, eve de yakin diye; Tiguan icin kafam attikca gidip cemkirebiliyorum da.. Taigo'larda super fiyatlar var diyince tabii ki aradim; acan olmadi, ayar oldum. Tam o siralarda @Ali Darbaz Dogus'un merkezine gidiyormus; benim icin bir kulaklarini cekti; hemen aradilar. Bir tane ascot grisi 17" jant falan Life bir Taigo icin kapora verdik. Ben gene Tiguan gibi beyaz alalim kafasindaydim, bu kadar uzaklasabildim beyazdan Haftaya insallah parayi toplarsak teslim aliriz.. 7 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. 1 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bendeniz, müştekinin şekvâsını arz etmekle iktifa eyledim. Okuyanlara kolaylik saglamasi acisindan "Şikâyetçinin şikâyetini iletmekle yetindim" diye bir not duseyim. Ayrica da: "Gösterdiğiniz himmet ve inayet-i aliyyenize kemâl-i hürmetle teşekkürâtımı arz ve takdim eylerim." 1 4 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Metin Akbal yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle. 17 jant konforsuz oluyormuş çekmiyormuş çok yaktırıyormuş sel oluyormuş yangın çıkıyormuş Takas? 😀 17" jant konforsuz taigolariniz ederinden takasa alinir Adnan Çakır yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Ascot gri de son zamanların en popüler rengi 👍 Bakalim, ciktik bir yola, tesekkurler 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Bizim Mersoda 9G Tronic vitesi vardı. Sürat 110, devir 1500 benzinli motor 2.0 Bi Turbo. İnanılmaz konforlu bir hissiyatı vardı yalan yok. Mühendislik harikası. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun Maliyeti ne oldu özel değilse? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Gökhan Tuna yazdı: 17" jant konforsuz taigolariniz ederinden takasa alinir Benim teklifim Aberdeen jantlarına. Benimki 16 Belmopan. Yalnız Bangalore jant çok güzel duruyor onu yıl başında verdiler şimdi de T-Cross a veriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bugünde robot fabrkasındauım. Ucuz robot lazım ama ılaşamıyor iseniz, hemen pazarlama departmanına telinizi verem. 🤪 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Bir tane ascot grisi 17" jant falan Life bir Taigo icin kapora verdik. Çok güzel bir tercih. kaça geldi ? Şirket aracı olarak kullandım bir süre, sıfır olarak almıştım ve çok memnun kalmıştım. Life olmasına rağmen çok yeterliydi donanım. kamera fışkiyesi bile var. 2025 ocak da kardeşime de aldırdım. O fark verip gri aldı ama standart olan ascot daha güzel bence. 3 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Bende son fiyatı merak ettim Çıktığı günden beri hevesim kursağımda 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun Bende son fiyatı merak ettim Çıktığı günden beri hevesim kursağımda Onur Demir yazdı: Çok güzel bir tercih. kaça geldi ? Şirket aracı olarak kullandım bir süre, sıfır olarak almıştım ve çok memnun kalmıştım. Life olmasına rağmen çok yeterliydi donanım. kamera fışkiyesi bile var. 2025 ocak da kardeşime de aldırdım. O fark verip gri aldı ama standart olan ascot daha güzel bence. Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Maliyeti ne oldu özel değilse? Maliyeti sizlerden gizlersem olmaz; piyasayi hep beraber takip ediyoruz. 1691'e anlastik, o bin lirayi atmadilar biraz ayar oldum ama genelde fiyatlar bu civarda, 16" jant + metalik renk ya da 17" jant + standart renk buralarda. Altur Bahcelievler ayni araca en son 1695 demisti; vakit darligindan o anda cok pazarlik edemedigimi de ekleyeyim. Elbette ki henuz kasko ve trafik sigortasi yok; tanidik bir sigortaci ariyorum; goren duyan memnun olan varsa 2 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Maliyeti sizlerden gizlersem olmaz; piyasayi hep beraber takip ediyoruz. 1691'e anlastik, o bin lirayi atmadilar biraz ayar oldum ama genelde fiyatlar bu civarda, 16" jant + metalik renk ya da 17" jant + standart renk buralarda. Altur Bahcelievler ayni araca en son 1695 demisti; vakit darligindan o anda cok pazarlik edemedigimi de ekleyeyim. Elbette ki henuz kasko ve trafik sigortasi yok; tanidik bir sigortaci ariyorum; goren duyan memnun olan varsa Hayırlı olsun tekrardan tanidik sigortacıdan ziyade tanıdık kart lazım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Manuel için konuşuyoruz degilmi Manueli bulunmuyor niye ki 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: İkinci araç küçük olacaksa ve donanım çok önemli değilse o fiyat aralığında Taigo ya da T-Cross Life bakılabilir. Artık her arabada ADAS olmak zorunda ve donanım seviyeleri kötü değil. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçen arkadaşımın eşine 1750 TL'ye aldılar T-Cross'u. Bayi ile pazarlıkta çok güzel indirimler olabiliyor. Demiştim. Hayırlı olsun. Sağlıklı günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Fikri Keleş yazdı: Manuel için konuşuyoruz degilmi Yok Fikri Bey, direkt otomatik; manueli artik sadece motosiklet icin dusunuyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts