Gökhan Tuna 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bugün vekalet istedi tak diye gönderdim, bir kaç belge doldurdum imzaladım şak diye gönderdim, e-tebligatlı olman lazım dedi; "benim 6 yaşından beri e-tebligatım var" dedim lark diye yapıştırdım. "araç bilgileri belli olunca trafik sigortası ve kasko için tanıdık var ivedilikle yolla ama önce ben parayı yollayayım" dedim, ölüm sessizliği jantlar aşağıdaki gibi (17" Aberdeen); ayrıca arabada şunlar var, broşürde opsiyonel gözüken: Yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist", ön bölge asistanı, adaptif hız sabitleyici paketi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Yarı otonom sürüş asistanı seni çook mutlu edecek abi. Üçüncü köprü yolunda 90 sabitleyince tren gibi gidiyor. Okadar güvenilirki Sabahları kahvaltı yapıyorum. Araba kendi gidiyor 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: Bugün vekalet istedi tak diye gönderdim, bir kaç belge doldurdum imzaladım şak diye gönderdim, e-tebligatlı olman lazım dedi; "benim 6 yaşından beri e-tebligatım var" dedim lark diye yapıştırdım. "araç bilgileri belli olunca trafik sigortası ve kasko için tanıdık var ivedilikle yolla ama önce ben parayı yollayayım" dedim, ölüm sessizliği jantlar aşağıdaki gibi (17" Aberdeen); ayrıca arabada şunlar var, broşürde opsiyonel gözüken: Yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist", ön bölge asistanı, adaptif hız sabitleyici paketi 2025 in ilk aylarında Bangalore jant ile geldi sonra Aberdeen e geçmişler. Hayinler 😀 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 50 dakika önce Yazar Paylaş 50 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yarı otonom sürüş asistanı seni çook mutlu edecek abi. Üçüncü köprü yolunda 90 sabitleyince tren gibi gidiyor. Okadar güvenilirki Sabahları kahvaltı yapıyorum. Araba kendi gidiyor Tiguan ile kullanıorum ama bir akşamüstü işyeri dönüşü kuzey marmarada en sağdan gelen yepyeni bir bmw 7 üzerime çıkıyordu (sağdan 3. şeritteydim) Kamera görüntülerinde pek yok maalesef, sadece ettiğim küfürler var. Muhtemelen bmw'nin bir takım sensörleri vs kurtardı; çünkü kullanan bir hanımefendiydi - cinsiyet ayrımcılığı yapmak istemesem de yazmam lazım-, kesin çarpardı diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Bu arada silecek kolu bunda sağda hatirlatayim istedim 😁 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: 600 km gidecek vaktim olsa keske, cok tesekkur ederim. Gitmene gerek yok tır ile gönderiyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts