Gökhan Tuna Dün saat 15:02 Yazar Paylaş Dün saat 15:02 Bugün vekalet istedi tak diye gönderdim, bir kaç belge doldurdum imzaladım şak diye gönderdim, e-tebligatlı olman lazım dedi; "benim 6 yaşından beri e-tebligatım var" dedim lark diye yapıştırdım. "araç bilgileri belli olunca trafik sigortası ve kasko için tanıdık var ivedilikle yolla ama önce ben parayı yollayayım" dedim, ölüm sessizliği jantlar aşağıdaki gibi (17" Aberdeen); ayrıca arabada şunlar var, broşürde opsiyonel gözüken: Yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist", ön bölge asistanı, adaptif hız sabitleyici paketi 5 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:48 Paylaş Dün saat 15:48 (düzenlendi) Yarı otonom sürüş asistanı seni çook mutlu edecek abi. Üçüncü köprü yolunda 90 sabitleyince tren gibi gidiyor. Okadar güvenilirki Sabahları kahvaltı yapıyorum. Araba kendi gidiyor Dün saat 15:48 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 18:42 Paylaş Dün saat 18:42 Gökhan Tuna yazdı: Bugün vekalet istedi tak diye gönderdim, bir kaç belge doldurdum imzaladım şak diye gönderdim, e-tebligatlı olman lazım dedi; "benim 6 yaşından beri e-tebligatım var" dedim lark diye yapıştırdım. "araç bilgileri belli olunca trafik sigortası ve kasko için tanıdık var ivedilikle yolla ama önce ben parayı yollayayım" dedim, ölüm sessizliği jantlar aşağıdaki gibi (17" Aberdeen); ayrıca arabada şunlar var, broşürde opsiyonel gözüken: Yarı otonom sürüş asistanı "Travel Assist", ön bölge asistanı, adaptif hız sabitleyici paketi 2025 in ilk aylarında Bangalore jant ile geldi sonra Aberdeen e geçmişler. Hayinler 😀 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Dün saat 18:42 Yazar Paylaş Dün saat 18:42 Ali Darbaz yazdı: Yarı otonom sürüş asistanı seni çook mutlu edecek abi. Üçüncü köprü yolunda 90 sabitleyince tren gibi gidiyor. Okadar güvenilirki Sabahları kahvaltı yapıyorum. Araba kendi gidiyor Tiguan ile kullanıorum ama bir akşamüstü işyeri dönüşü kuzey marmarada en sağdan gelen yepyeni bir bmw 7 üzerime çıkıyordu (sağdan 3. şeritteydim) Kamera görüntülerinde pek yok maalesef, sadece ettiğim küfürler var. Muhtemelen bmw'nin bir takım sensörleri vs kurtardı; çünkü kullanan bir hanımefendiydi - cinsiyet ayrımcılığı yapmak istemesem de yazmam lazım-, kesin çarpardı diye düşünüyorum. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 18:43 Paylaş Dün saat 18:43 Bu arada silecek kolu bunda sağda hatirlatayim istedim 😁 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 19:02 Paylaş Dün saat 19:02 Gökhan Tuna yazdı: 600 km gidecek vaktim olsa keske, cok tesekkur ederim. Gitmene gerek yok tır ile gönderiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 20:41 Paylaş Dün saat 20:41 Metin Akbal yazdı: Bu arada silecek kolu bunda sağda hatirlatayim istedim 😁 Nasıl yani. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:50 Paylaş Dün saat 20:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıl yani. ilk defa mersoya biince yağmur yağmasın diye dua etedrsin mesela 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Gitmene gerek yok tır ile gönderiyorlar. Metin Abi kafami karistirmayin; islemler basladi artik; gerci hala parayi vermedim.. yoksa :-) Metin Akbal yazdı: Bu arada silecek kolu bunda sağda hatirlatayim istedim 😁 Olmaz orada vites olmasi lazim 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Nasıl yani. Gökhan Tuna yazdı: Sol tarafki far kontrol koluna silecek ayarları da eklemişler, her kullandığımda saydırıyorum hala. Mesela Qashqai J12'de otomatik sileceğin hassasiyeti vardı, sanırım burada yok; ya da henüz bulamadım. Kolun üzerindeki minicik çıkıntı da arka sileceği kontrol ediyor; bence kötü bir kullanıcı deneyimi. Mehmet Ozyurek yazdı: Solda silecek mi olur ya.. İngilizler bile yapmıyor bunu @Furkan Avcı Mercedesi silecek kolu nerede? Metin Akbal yazdı: Silecek kolu da eklettir derim ? Konulu mesajlar hatta sinyal yakıyorum diye silecek çalıştı gibi birsey vardı 😀 Gökhan Tuna yazdı: Üstat; benim ilk VW ve Doğus tecribem; Kuga'ya giderken @Çağlar BayurAbi bi'şeyler yazdı Doğuş'a gittim (Doğuş'a git demedi tabii ki) Ama bi' daha VW alır mıyım; hakikaten çok zor, 2 ayda emin oldum. Anaaa ben ne buldum 😀 Zor ama imkansız değil 🤣 1 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 14 saat önce Paylaş 14 saat önce sol da silecek kolu na alışmak çok zor oldu ben de aklım karma karışık zaten sol da el freni ama ayakla el freni ni indirme kolla ne yazıyorum bak kafam karıştı 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 saat önce Paylaş 14 saat önce bu araçtaki sinyal kolunu bilen kaç kişiyiz. direksiyon iç çemberini sinyal kolu 3 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: sol da silecek kolu na alışmak çok zor oldu ben de aklım karma karışık zaten sol da el freni ama ayakla el freni ni indirme kolla ne yazıyorum bak kafam karıştı Fatih Üstat, Geçenlerde motosiklet eğitimine gittim; hayatımda ilk kez motora bindim; (motosiklet seven arkadaşlarım mesajımda yapacağım yanlışlıkları görmezden gelirse sevinirim) sol elde debriyaj varmış, sol ayakta vites (bi' de basarsan başka çekersen başka oluyor) sag elde gaz ve on fren, sag ayakta ise arka fren. Sonra noldu, Gokhan hoplaya hoplaya, motoru stop ettire ettire gidiyor Egitimin ikinci yarisi scooter'a gectim; egitim donusu Tiguan'da hersey karisti Is yerinde Lenovo Laptop + Windows kullaniyorum; evde ise Macbook Air; copy-paste yaparken bile ilk seferde dogru yapamiyorum bazen. Arada bi de Ubuntu yuklu makinem var, oraya hic girmeyeyim. Simdi Taigo'yu alinca daha da karisacak silecekler, vitesler, el freni, park freni.. Ama yas ilerledikce rutinin disina cikmanin beyin sagligi acisindan da faydali oldugunu soyluyorlar, bilemiyorum Metin Akbal yazdı: Anaaa ben ne buldum 😀 Zor ama imkansız değil 🤣 Atalarimiz cok iyi dmeis, "buyuk lokma ye, buyuk soz soyleme" diye Ben bunu hep yapiyorum: - yillar once Fiat Linea cikti; bu ne bicim araba dedim; esime sirket arabasi verdiler 3 sene kullandik (cok memnun kaldim o ayri) - sonra Fluence cikti; bu ne Fiat Tempra gibi, bi' yeri kalkik dedim, sirket arabasi olarak 7 sene kullandik Agzimi acmamam lazim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ben Qashqai ile corsayı bile karıştırırım. Corsaya binip çalıştırma tuşu arıyorum. Corsa üstte orta ekranın solunda Qashqai altta klimanın altında Vites seçiciler ona keza ki. Ki İkisi de normal araba. Sizinkilerde Vites silecekte. Silecek sinyalde falan zor işler bunlar. Ben olsam vitesi sağa iri ve büyük bir kol olarak silecek kolunun altına. Sileceği de yine sağa daha küçük ve sürücüye yakın olarak koyardım. Yani sağa iki kol koyardım. Konumları da 3-5 santim aralıklı olurdu. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Metin Akbal yazdı: Konulu mesajlar hatta sinyal yakıyorum diye silecek çalıştı gibi birsey vardı 😀 Anaaa ben ne buldum 😀 Zor ama imkansız değil 🤣 subli mesaj içeren mesaj yazmakta üstüme yoktur 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Gökhan Tuna yazdı: Fatih Üstat, Geçenlerde motosiklet eğitimine gittim; hayatımda ilk kez motora bindim; (motosiklet seven arkadaşlarım mesajımda yapacağım yanlışlıkları görmezden gelirse sevinirim) sol elde debriyaj varmış, sol ayakta vites (bi' de basarsan başka çekersen başka oluyor) sag elde gaz ve on fren, sag ayakta ise arka fren. Sonra noldu, Gokhan hoplaya hoplaya, motoru stop ettire ettire gidiyor Egitimin ikinci yarisi scooter'a gectim; egitim donusu Tiguan'da hersey karisti Is yerinde Lenovo Laptop + Windows kullaniyorum; evde ise Macbook Air; copy-paste yaparken bile ilk seferde dogru yapamiyorum bazen. Arada bi de Ubuntu yuklu makinem var, oraya hic girmeyeyim. Simdi Taigo'yu alinca daha da karisacak silecekler, vitesler, el freni, park freni.. Ama yas ilerledikce rutinin disina cikmanin beyin sagligi acisindan da faydali oldugunu soyluyorlar, bilemiyorum o zaman çabi ile takıl biraz ya her şey çok güzel olacak yada hayata küseceksin umarım her şey güzel olur 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Fatih Keskin yazdı: o zaman çabi ile takıl biraz ya her şey çok güzel olacak yada hayata küseceksin umarım her şey güzel olur sen hangisini seçtin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen hangisini seçtin mavi mi kırmızı mı tarafını seç , gazoz da var içersen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sen hangisini seçtin Belli olmuyor mu decoder bile benim kadar çözüm yapamaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Gökhan Tuna yazdı: Lenovo Pro Support garantili, Dell notebooklar Next Busness day garantileri sayesinde harika iş çözümleri sunuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts