Deniz Kom 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Merhaba arkadaşlar, Hafta sonu evin kontratını yaptım, eksikler belirlendi, onlar gideriliyor. Kısmetse 2 haftaya taşınacağız. Ancak muhitte ortak bir şikayet ve evde de gördüğüm bir durum dikkatimi çekti. Su aşırı kireçli. Bunun için su sayacından sonra eve giden tüm suyu filtrelemek amacıyla aşağıdaki resimdeki gibi bir filtre kurmak hasıl oldu yoksa yılda bir rezistans değişimi olacak cihazlarda. Suyun döküldüğü tezgahlarda bile kuruyunca kireç tortusu oluyor. Bu tarz filtrelerden kuran ve tavsiye edebileceği marka model bilgisine sahip olan var mıdır acaba? Bir de gerçek kullanıcı yorumunda, filtre temizleme ve değişim sıklığınız nedir? Bizim evin ortalama su tüketimi aylık 15 m3 civarı oluyor. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Aynı konuyu araştırıyorum, bu filtreyi gördüm içeriği basit geldi daha profesyonel bir sistem arıyorum. bunun için 1600-1800 arası fiyat verdiler. bu vesile ile şimdi bir firma ile görüştüm kum+karbon+yumaşatma için teklif hazırlayacaklar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Bunu takmak için uygun yer var mı? Saatlerin yanında pek yer olmaz. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Aynı konuyu araştırıyorum, bu filtreyi gördüm içeriği basit geldi daha profesyonel bir sistem arıyorum. bunun için 1600-1800 arası fiyat verdiler. bu vesile ile şimdi bir firma ile görüştüm kum+karbon+yumaşatma için teklif hazırlayacaklar. Aslında bu filtrenin bir benzerini serada kullanıyoruz. Ancak yıllar önce kurulmuş, sistem çok eski. Üzerinde marka falan kalmamış. Evde temel filtreleme yapması zaten yeterli olacaktır. 4'lü filtreler önerdiler, o zaman içilebilir yüksek kalitede su oluyor dediler ancak onda gözüm yok. Arıtılmış suyun tadını sevmiyorum. Mehmet Ozyurek yazdı: Bunu takmak için uygun yer var mı? Saatlerin yanında pek yer olmaz. Evde sayaç içeride. Fotoda akrobasi yapacaklar. Zaten bypass vanası da yaptıracağım. biraz akrobasi ile çözeriz sanırım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts