Ebrar Tüfek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Arabayı değiştireceğim, 4x4 otomatik suv düşünüyorum, hanım şehir içi biniyor onun haricinde ben ufak tefek köye yaylaya kamp yapacağım, mt lastik ile hafif offroad karda çamurda utandırmasın, belki ileride bi römork veya çekme karavan olabilir. Fotoğraflar temsilidir, bu araçları binen, bilen kim varsa her türlü yoruma ihtiyacım var, harici maks 550 bin liraya bahsettiğim sınıfta başka araç olursa onları da değerlendirebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce bunların ucuzu çok uğrarştırır, diferansiyelirn durumu enjektör vaziyeti biraz şans işi. tanıdıktan bulunursa alınır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce 3 kapı suzuki grand vitara benzinli lpgsiz Bunlardan bak: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-suzuki-unlu-den-suzuki-grand-vitara-1.6-xj-a-4x4-3k-1277012254/detay otomatiği de var. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce şunlar da iyi: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-borusan-oto-cikisli-essiz-temizlikte-4x4-1215710108/detay Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ama gene KİA derim. Yakıt ekonomisi açısından diğerlerinden bir tık daha iyidir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ebrar, kia sorento bir yıl kadar kullandım çok memnundum borç ödemek için sattım aynı arabamı bulsam geri alırım. sorento için alabiliyorsan 2007 üzeri olan 170 lik lerde bakmakta fayda var onlarda esp var benim kullandığım 140 2005 modeldi sınırları zorlamadığım için ESP ihtiyacı hiç duymadım ancak 170 lik hem daha seri hem de yakıt bir tık diğerine göre iyi. kia için bakım çok önemli bakımsız bilmeyen usta elinde gezmiş araç yorabilir. tanıdığım bir çok kişi bakımsızları veya bilmeyen usta elinde rezil olmuş araçlar ile çok sorun yaşadı yaklaşık iki yıldır Sportage kullanıyorum ondan da memnunu benim konuları bir oku istersen SORENTO (O bir koreli I), SPORTAGE (O bir koreli II) fikir verecektir. bende geçen ay ilana koydum ama alıcısı çıkmadı gerçi benimde pek satma niyetim yoktu yerine alabileceğim araç için üstüne bir o kadar daha koymam lazım o bütçe de olmadığı için biraz vaz geçtim gibi. kia konusunda sormak istediklerin olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Land konusunda bildiğim alacaksan dizel al benzinlilerde hararet yapmamışını bulmak gerek. bu işin duayeni sayın @Servet Aydın konu hakkında detaylı anlatım yapar diye düşünüyorum şaft nasıl kırılır, bu tür bir aracı olan çekici ile olan diyaloglarını lift üzerinde ne kadar kalınacağı konusunda tecrübelerini aktaracaktır. çünkü araç seni kırmak için zorluyor bizimkilere gibi buraya girmesem de olur dedirtmiyor. gir ya ne olacak çıkarsın buradan dedirtiyor. ya çıkıyorsun ya da çekici ile sanayiye gidiyorsun bizim gibi traktör çağırıp veya kenarında geçip gitmiyorsun araç seni zorluyor gir buraya zorla beni diye. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Land alacaksan 2 tane al, biri tamirdeyken diğerine binersin. Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Japon olmalı. Toyota RAV4 veya Suzuki Vitara. Yorum bağlantısı
Görkem Küçükyılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bir arkadaşımda hyundai tucson var, düşman başına. aracın kendi kadar para döktüler yine de çok sağlıklı değil araç. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Görkem Küçükyılmaz yazdı: bir arkadaşımda hyundai tucson var, düşman başına. aracın kendi kadar para döktüler yine de çok sağlıklı değil araç. yukarıda bahsettiğim olay bu bilmeyen usta içinden geçiyor aracın sonrası zor toplanmıyor. aynı durumda olan sorentolu arkadaşlarım var. ilk sorentoyu aldığımda sağ olsun @Mert Can Üzger sayesinde Kardeşler Oto Maslak Kadem ve Erdem usta ile tanıştım o gün bu gün iki aracımda onlar dışında kimseye elletmedim. bana çok uzak olmasına rağmen kurtköyden maslağa gidiyorum. kıta değiştiriyorum usta için Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce bu 3 ğnden birisi olacaksa sorentoyu alırdım. hem büyük hep sağlam. hepsi aynı yakar aşağı yukarı. landrover ise kesinlikle almazdım. Oğuzkan Işık yazdı: T30 kasa xtraillerde işini görebilir. çok konforlu ve fonksiyhonel arabadır. bende vardı. ancak motoru yetersiz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Sorento şehiriçinde fazlaca büyük olacaktır hanım için. Ben tucson veya sportage tercih ederdim, spo nun tipi daha güzel geldiğinden ilk spo bakardım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Lr1 hse alınacak. Hse üç kollu jant ve ön cam ısıtmalı tip olacak. Km 250-300k normal. Şehir içi 12lt, şehir dışı 6-7şt ile gezecek. Karnı üstüne oturmadığı sürece hiçbir şekilde yolda bırakmaz. Parçaları olası sorunda uygundur. Dahili webasto büyük konfor. Motor ömürlük m47d. Şanzıman Aisin jatko jf506e. At lastik takarsan şımartır. Şuraya çıkarmı denmez çıkarır. Çekiş kontrolü çok başarılıdır. Kırmak için ciddi emek harcaman gerekir. Kadın sürücü için ise ufak ve yüksek oluşu görüşü arttırır. Harman Cardon ses sistemi orjinal ana ünite varsa muazzamdır. Bagaja gömülü bass hoparlör körüğü bozulur. Tamiri kolay. Arka kapı üst çıta su alır. Söküp klipsleri silikonla takınca sorun kalmaz. Cam kriko halatları dayanıklı değil. 3-4 senede bir camcı yolu görülür. Fitilleri dolayısıyla. Düzenli temizliği yapılırsa sorun kalmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts