Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Lr1 hse alınacak. Hse üç kollu jant ve ön cam ısıtmalı tip olacak. Km 250-300k normal. Şehir içi 12lt, şehir dışı 6-7şt ile gezecek. Karnı üstüne oturmadığı sürece hiçbir şekilde yolda bırakmaz. Parçaları olası sorunda uygundur. Dahili webasto büyük konfor. Motor ömürlük m47d. Şanzıman Aisin jatko jf506e. At lastik takarsan şımartır. Şuraya çıkarmı denmez çıkarır. Çekiş kontrolü çok başarılıdır. Kırmak için ciddi emek harcaman gerekir. Kadın sürücü için ise ufak ve yüksek oluşu görüşü arttırır. Harman Cardon ses sistemi orjinal ana ünite varsa muazzamdır. Bagaja gömülü bass hoparlör körüğü bozulur. Tamiri kolay. Arka kapı üst çıta su alır. Söküp klipsleri silikonla takınca sorun kalmaz. Cam kriko halatları dayanıklı değil. 3-4 senede bir camcı yolu görülür. Fitilleri dolayısıyla. Düzenli temizliği yapılırsa sorun kalmaz. Land zaten gönlümün efendisi, passatı bana satan adam fl aldı bir kaç ay bende kullandım herşeyiyle mükemmel, gri yada siyah, ön tampona şöyle bi ek koyuyorlar tam kafamdaki şekil şemal budur, sorento da lowrange olması artı özellik, çekiş sistemi fl daha iyi, sorento da esp li olanlar 150 k daha pahalı. Köksal Yılmaz yazdı: Sorento şehiriçinde fazlaca büyük olacaktır hanım için. Ben tucson veya sportage tercih ederdim, spo nun tipi daha güzel geldiğinden ilk spo bakardım. Abi hanım nişanlıyken Multivanı sürüyordu, 7 yıl corsa peşine jipe geçince bi süre zorlanır ama kolay alışır. Hanıma modelleri gösterdim bunların hepsi aynı diyor Doğan Arşiray yazdı: lr1 mi kj mi? 750 800 bütçe olsa 3.7 kj ciddi ciddi gider bakardım, tüpte bineriz ne olacak, bide magnaflow koyduk mu araba da yatarım gece. 5.2 zj kasa da niyetleniyorum ama ticaret yapıyoruz icabında satmamız gerekirse kolay elden çıkarılmıyor onlar. Yorum bağlantısı
Hamit inan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Japon olmalı. Toyota RAV4 veya Suzuki Vitara. Kesinlikle RAV4. Ebrar alda şöyle daga taşa saralım 😁 2 saat önce tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hamit inan yazdı: Kesinlikle RAV4. Ebrar alda şöyle daga taşa saralım 😁 Abi boş zamanlarımızda sanayide şanzıman beyni ararız hobi olarak suzuki vitara 1.9 ddis km ler çok yüksek 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sorento'un yerinde kaldığı yerde Lr1 güle oynaya gider. Ağırlık güç oranı berbat Kia'da Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Sorento'un yerinde kaldığı yerde Lr1 güle oynaya gider. Ağırlık güç oranı berbat Kia'da Frenli 1.800 kg römork çekiyormuş, BE ehliyet veren yer arıyorum seneye nasip olursa bi çekme karavan gelir. Bu ara youtube da çok görüyorum Kia yı yükseltip hard offroad yapıyorlar, bayaa da güzel gidiyor ancak o vaziyette şehir içinde bakkala bile gidilmez. Her kapı Fl ye çıkıyor. Cumartesi gecesi sabahlayıp Servet abinin konuyu okuyayım 1 den başlayıp. Neyi var neyi yok öğreniriz. Yetkili servisin bilmediği bilgiler vardır orada. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlk mesajı okudum 47 bin tl ye alınmış, cebimdeki telefon parası bugün. Moral bozucu 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kırılma dökülme bol okuyacaksın. Hummer gibi işler yapınca kırılan yerler oldu. An tibariyle 400.k olmak üzere. Hâlâ devam ediyor sağlıklı yürümeye Bolca videolarım var, onları da izle. Kj göreceksin lr2 filan Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Servet Aydın yazdı: Kırılma dökülme bol okuyacaksın. Hummer gibi işler yapınca kırılan yerler oldu. An tibariyle 400.k olmak üzere. Hâlâ devam ediyor sağlıklı yürümeye Bolca videolarım var, onları da izle. Kj göreceksin lr2 filan Kemerburgazı da gösterelim mi abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts