Mustafa Erkan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gök yazdı: Bu motorda yağ pompası kronik bişeymi ? Çevremde bu motora sahip 2 araç sahibi ( biri focus digeri citroen ) 180 000 km civarinda yağ pompası nedeniyle motor yedi. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gök yazdı: Bu motorda yağ pompası kronik bişeymi ? bence değil araç aslın da önceden haber veriyor takırdayarak çalışmaya başlıyor aracını dinleyen biri sesi ayırt edebilir Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 40 yıl da geçse yakışıklı araba. Şimdi ki ördek gagalı araçlardan iyice sıkıldım. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun, güzel anılarınız olsun inşallah. D2 motorlu V50 kullanıyorum, sizin aracın SW kasası yani. Aklınıza takılan bir soru / sorun olursa bildim dahilinde yardımcı olurum Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu o zamanki sedan Focus'la aynı şasi değil mi? Ya da motorları mı aynıydı? 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Motor ve şase altyapısı aynı diye biliyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun. Tekeri düz bassın İnşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts