İçeriğe Yönlendir

Yeni Düldül: Volvo S40 1.6D

Hakan Berk

Recommended Posts

Hakan Berk

Sadece D yazalar PSA olan, D3-D4-D5 yazanlar Volvo diye biliyorum ben de.

Alptuğ Özcan yazdı:

TR'de markanın kıymeti bilinmiyor maalesef. Son kasalarda kıymeti bilinmeye başladı

Doğru, benim işime geldi tabi yalan yok :biggrin:

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Hakan Berk yazdı:

Doğru, benim işime geldi tabi yalan yok :biggrin:

3 kere teşebbüste bulundum fakat kısmet olmadı,

Bir gün inşallah gönlümden geçen bir Völvö :good2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ
Ali Gök yazdı:

2.0 D Ford olduğuna eminmiyiz?

değil diye biliyorum ama eminde olamadım

2.0d yazanlar Ford'lar ile ortak. D3 yada D4 yazanlar Volvo'nun 5 silindirli 2lt lik dizel motoru. D5 var birde oda 2.4lt lik dizel motoru. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Berk

Merhabalar tekrardan, araca kışlık lastikler için jant almak için bakınıyorum ama 15" den 18" e kadar uygun yazıyor kitapçık. Forumdaki okumalarımda genelde kış için küçülen jantın her şekilde artı sağladığı yönünde (başta cebe), o yüzden ben de 15" almayı düşünüyorum fakat gittiğim jant/lastikçiler genelde 16" dan aşağı inmememi öneriyor (şuan üzerinde yazlıklar ile 17" jantlar var). Ben yaratmayacağını düşünsem de size tekrar sorayım, sizce bir sorun yaratır mı 15" janta inmem?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Hakan Berk yazdı:

Merhabalar tekrardan, araca kışlık lastikler için jant almak için bakınıyorum ama 15" den 18" e kadar uygun yazıyor kitapçık. Forumdaki okumalarımda genelde kış için küçülen jantın her şekilde artı sağladığı yönünde (başta cebe), o yüzden ben de 15" almayı düşünüyorum fakat gittiğim jant/lastikçiler genelde 16" dan aşağı inmememi öneriyor (şuan üzerinde yazlıklar ile 17" jantlar var). Ben yaratmayacağını düşünsem de size tekrar sorayım, sizce bir sorun yaratır mı 15" janta inmem?

16 daha iyi olur 15 inçde direksiyon hissi çok düşer. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Hakan Berk yazdı:

15 daha konforlu olur ama araç zaten konforlu. 15 lastik daha zor bulunur hale geldi. 16 standart gibi birşey oldu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Göktürk yazdı:

15 daha konforlu olur ama araç zaten konforlu. 15 lastik daha zor bulunur hale geldi. 16 standart gibi birşey oldu. 

Aslında konforlu değil hocam. Çok sert bir araba. 

Yorum bağlantısı
Hakan Berk
Mehmet Göktürk yazdı:

Evet hocam düşüncem aslında hem konfor hem maliyet, şansıma hem jant hem lastik buldum gibi bir şey oldu 15"

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...