Hakan Berk Cuma 18:37 Yazar Paylaş Cuma 18:37 Sadece D yazalar PSA olan, D3-D4-D5 yazanlar Volvo diye biliyorum ben de. Alptuğ Özcan yazdı: TR'de markanın kıymeti bilinmiyor maalesef. Son kasalarda kıymeti bilinmeye başladı Doğru, benim işime geldi tabi yalan yok Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hakan Berk yazdı: Doğru, benim işime geldi tabi yalan yok 3 kere teşebbüste bulundum fakat kısmet olmadı, Bir gün inşallah gönlümden geçen bir Völvö 2 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Gök yazdı: 2.0 D Ford olduğuna eminmiyiz? değil diye biliyorum ama eminde olamadım 2.0d yazanlar Ford'lar ile ortak. D3 yada D4 yazanlar Volvo'nun 5 silindirli 2lt lik dizel motoru. D5 var birde oda 2.4lt lik dizel motoru. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Merhabalar tekrardan, araca kışlık lastikler için jant almak için bakınıyorum ama 15" den 18" e kadar uygun yazıyor kitapçık. Forumdaki okumalarımda genelde kış için küçülen jantın her şekilde artı sağladığı yönünde (başta cebe), o yüzden ben de 15" almayı düşünüyorum fakat gittiğim jant/lastikçiler genelde 16" dan aşağı inmememi öneriyor (şuan üzerinde yazlıklar ile 17" jantlar var). Ben yaratmayacağını düşünsem de size tekrar sorayım, sizce bir sorun yaratır mı 15" janta inmem? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hakan Berk yazdı: Merhabalar tekrardan, araca kışlık lastikler için jant almak için bakınıyorum ama 15" den 18" e kadar uygun yazıyor kitapçık. Forumdaki okumalarımda genelde kış için küçülen jantın her şekilde artı sağladığı yönünde (başta cebe), o yüzden ben de 15" almayı düşünüyorum fakat gittiğim jant/lastikçiler genelde 16" dan aşağı inmememi öneriyor (şuan üzerinde yazlıklar ile 17" jantlar var). Ben yaratmayacağını düşünsem de size tekrar sorayım, sizce bir sorun yaratır mı 15" janta inmem? 16 daha iyi olur 15 inçde direksiyon hissi çok düşer. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hakan Berk yazdı: Merhabalar tekrardan, araca kışlık lastikler için jant almak için bakınıyorum ama 15" den 18" e kadar uygun yazıyor kitapçık. Forumdaki okumalarımda genelde kış için küçülen jantın her şekilde artı sağladığı yönünde (başta cebe), o yüzden ben de 15" almayı düşünüyorum fakat gittiğim jant/lastikçiler genelde 16" dan aşağı inmememi öneriyor (şuan üzerinde yazlıklar ile 17" jantlar var). Ben yaratmayacağını düşünsem de size tekrar sorayım, sizce bir sorun yaratır mı 15" janta inmem? 15 daha konforlu olur ama araç zaten konforlu. 15 lastik daha zor bulunur hale geldi. 16 standart gibi birşey oldu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 15 daha konforlu olur ama araç zaten konforlu. 15 lastik daha zor bulunur hale geldi. 16 standart gibi birşey oldu. Aslında konforlu değil hocam. Çok sert bir araba. Yorum bağlantısı
Hakan Berk 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: 15 daha konforlu olur ama araç zaten konforlu. 15 lastik daha zor bulunur hale geldi. 16 standart gibi birşey oldu. Evet hocam düşüncem aslında hem konfor hem maliyet, şansıma hem jant hem lastik buldum gibi bir şey oldu 15" 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts