Onur Demir 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Güzel araç, iyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Hakan Berk yazdı: Cillop gibi olmuş maşallah Google'dan işletmeye de baktım o kadar yorum alıp da 5 yıldız olması nadir bi şey. Demek ki işini hakkıyla yapıyo helal olsun. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Onur Demir yazdı: Güzel araç, iyi günlerde kullanın. Teşekkür ederim hocam Alptuğ Özcan yazdı: Cillop gibi olmuş maşallah Google'dan işletmeye de baktım o kadar yorum alıp da 5 yıldız olması nadir bi şey. Demek ki işini hakkıyla yapıyo helal olsun. Çok teşekkürler. Ben de yorumların mükemmelliğinden dolayı gittim, fiyat ve yapılan işlemin efektiffliğini (yani seramik kaplama ne kadar iş görür güneşi engellemek için) bilmiyorum daha önce yaptırmadığım için ama hiç pişman olmadım gerçekten yorumlarda yazıldığı kadar titiz ve insan olarak mükemmel. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Eli yüzü açılmış canavarın. O yıllarda 2,5 kasa Focus'um vardı. Ben bir üst kasa olarak S40'ı görürdüm çünkü Focus 3'leri hiç beğenmemiştim. Hala daha beğenmem o kasayı gerçi. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Hakan Berk yazdı: fiyat Ne kadar tuttu özel değilse Yorum bağlantısı
Hakan Berk 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 (düzenlendi) Alptuğ Özcan yazdı: Ne kadar tuttu özel değilse Hocam pasta cila boya koruma seramik iç dış temizlik (koltuk sökmeli değil tabi) falan onların hepsi 15 bin lira tuttu, bana az biraz ikramı oldu bunun üzerinden sağolsun. Emre Şimşek yazdı: Eli yüzü açılmış canavarın. O yıllarda 2,5 kasa Focus'um vardı. Ben bir üst kasa olarak S40'ı görürdüm çünkü Focus 3'leri hiç beğenmemiştim. Hala daha beğenmem o kasayı gerçi. Tipini ben de çok seviyorum o yıllardaki Ford ve Volvo'ların, özellikle Focus 2.5 ve Mondeo 3 (sanırım 3 o yıllardaki). Yani şuan Focus 2.5lardan daha uyguna piyasası, yukarıda da yazmıştım, o yüzden çok memnunum . 25 Aralık 2025 tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Hakan Berk yazdı: Hocam pasta cila boya koruma seramik iç dış temizlik (koltuk sökmeli değil tabi) falan onların hepsi 15 bin lira tuttu, bana az biraz ikramı oldu bunun üzerinden sağolsun. Pahalı ucuz algımızda kalmadı ama sayılan işlemlere göre iyi gibi fiyat Yorum bağlantısı
Hakan Berk 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Alptuğ Özcan yazdı: Pahalı ucuz algımızda kalmadı ama sayılan işlemlere göre iyi gibi fiyat Kesinlikle öyle, muhtemelen bulabileceğim en ucuz 9-10 bin lira falan olacaktı bu işlemler için, 2-3 bin farkla düzgün bir insan ile muhatap olmak daha değerli bence günümüzde, hikayeleri duydukça... 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Aralık 2025 Paylaş 25 Aralık 2025 Çok güzel olmuş maşallah. Sağlıkla kullanın. Bir parça boya olmuş 10.000 lira. Bence yapılan işleme göre normal gibi. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 25 Aralık 2025 Yazar Paylaş 25 Aralık 2025 Furkan Avcı yazdı: Çok güzel olmuş maşallah. Sağlıkla kullanın. Bir parça boya olmuş 10.000 lira. Bence yapılan işleme göre normal gibi. Teşekkür ederim hocam, ben de memnunum verdiğim ücretten 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 26 Aralık 2025 Paylaş 26 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Vay cd mi o. Unknown artist, unknown album, track01 mükemmel şarkıydı "Yabancı karışık" ve "Türkçe karışık" albümleri de çok güzeldir. Akrabalar galiba soyadları aynı... 7 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 28 Aralık 2025 Yazar Paylaş 28 Aralık 2025 Aracın antifrizini yanlış görmedi isem Mavi Castrol koydu usta, eksilirse vs için yedek almak istiyorum acaba marka farkı sorun olur mu bir de renk farkı o kadar etkiliyor mu? ChatGPT kırmızı olmasının daha etkili olacağını söyledi Alüminyum olmasından motorun ki teoride doğru ama bilgisi eski olabilir tabi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Aralık 2025 Paylaş 28 Aralık 2025 İlkay Başaran yazdı: Vay cd mi o. Unknown artist, unknown album, track01 mükemmel şarkıydı Hiç gülesim yoktu bugün, Allah'da seni güldürsün. Hakan Berk yazdı: 15 bin lira tuttu Kapalı garajın yoksa o parayı harcamasaydın. Kasko bakımda kullanırdın. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 28 Aralık 2025 Yazar Paylaş 28 Aralık 2025 Ali Darbaz yazdı: Hiç gülesim yoktu bugün, Allah'da seni güldürsün. Kapalı garajın yoksa o parayı harcamasaydın. Kasko bakımda kullanırdın. Bina altında koyduğum için tam açık diyemem, yanlar açık gibi daha çok. Ama kapalı garajım olmadığı için yaptırmam daha mantıklı değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Aralık 2025 Paylaş 28 Aralık 2025 Hakan Berk yazdı: Bina altında koyduğum için tam açık diyemem, yanlar açık gibi daha çok. Ama kapalı garajım olmadığı için yaptırmam daha mantıklı değil mi? Araba 15 yıllık, dış etkilerini gözle görmüşsündür. Bence gerek yoktu. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Aralık 2025 Paylaş 28 Aralık 2025 H.Cenk Bayrakçı yazdı: "Yabancı karışık" ve "Türkçe karışık" albümleri de çok güzeldir. Akrabalar galiba soyadları aynı... Her mp3 cdsinin içine bir şekilde girmeyi başaran şarkılar vardır birde hocam. Don't speak Animal instict falan bir şekilde girer o cdye. 2 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak (düzenlendi) - "Bu arkadaş hasta, rahatsız. Ameliyat olacak, para topluyoruz bu kartları da dağıtıyoruz böyle aşçısından amirine herkes aldı. Gönlünüzden ne koparsa" dedim ama yine de lastiklerin tam ücretini aldılar, neyse ki gönüllerinden lastik oteli koptu da yazlık jantla lastiği oraya bıraktım . Bu kombinasyon daha uyguna geldiği için -bir de üzerinde gelen jantlarım çok sağlıklı değiller, yanaktan hava kaçırtıyor daha önce tamiri var vs- 16" OEM sıfır boyalı Volvo jant ve Conti kışlık lastik seti kombinasyonuna geçtim. Karda deneme fırsatım olmadı daha ama bu hafta Ankara'ya kar yağacakmış, denemeyi düşünüyorum. 7 Ocak tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hakan Berk yazdı: ama bu hafta Ankara'ya kar yağacakmış Hiiç inanmıyorum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Hakan Berk yazdı: denemeyi düşünüyorum. İstikamet Benli yaylası Yorum bağlantısı
Hakan Berk 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Alptuğ Özcan yazdı: Hiiç inanmıyorum benim de inancım pek yok ama haberlerde öyle dedi Oğuzkan Işık yazdı: İstikamet Benli yaylası O sebepten böyle bir plan yapıyoruz, benim gönlüm Beypazarı'nın köylerinde Sykeon antik şehrini ve Sykeonlu Theodoros'un yaşadığı kiliseyi bulmaktan yana bakalım 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: İstikamet Benli yaylası Gidelim de senin lastikleri deneyelim Benimkini de deneyebiliriz. Ama 2 araba gidelim, yolda kalırız gibi Hakan Berk yazdı: benim de inancım pek yok ama haberlerde öyle dedi İnşallah yağar 1 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 8 Ocak Paylaş 8 Ocak (düzenlendi) Bu kasalara ben balta burun diyorum S40 ve S80 gibi seviyorum , biraderde de var bundan Kuşadası tarafında eşeğe vurdu arkadanda ford transit buna vuruyor , transit yeni kasa hava yastıkları vs açmış bayağı sağlam kaza yapmışti 8 Ocak tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Tolga özbulut yazdı: Bu kasalara ben balta burun diyorum S40 ve S80 gibi seviyorum , biraderde de var bundan Kuşadası tarafında eşeğe vurdu arkadanda ford transit buna vuruyor , transit yeni kasa hava yastıkları vs açmış bayağı sağlam kaza yapmışti Öncelikle geçmiş olsun. Bu kasanın aynısından dayımda vardı yıllar önce, Ankara'da konya yolunda alt geçitte arkadan Oper corsa çarpmıştı, Corsa çekici ile gitti çalışmadı bile ama dayımın aracın arka park sensörleri bile çalışıyordu kaza sonrası Çok sağlam araba 2 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Tolga özbulut yazdı: Bu kasalara ben balta burun diyorum S40 ve S80 gibi seviyorum , biraderde de var bundan Kuşadası tarafında eşeğe vurdu arkadanda ford transit buna vuruyor , transit yeni kasa hava yastıkları vs açmış bayağı sağlam kaza yapmışti çok geçmiş olsun, benzer çekincelerden biz de bunu tercih ettik ama forumdaki yorumları görünce daha da mantıklı olduğunu anladım. Trafik gerçekten bir curcuna ülkemizde artık. Alptuğ Özcan yazdı: Öncelikle geçmiş olsun. Bu kasanın aynısından dayımda vardı yıllar önce, Ankara'da konya yolunda alt geçitte arkadan Oper corsa çarpmıştı, Corsa çekici ile gitti çalışmadı bile ama dayımın aracın arka park sensörleri bile çalışıyordu kaza sonrası Çok sağlam araba Bu da çok ilginç hikaye, Corsa D miydi yoksa B falan mı? Benim arka park sensörleri durduğu yerde çalışmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts