Alptuğ Özcan 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hakan Berk yazdı: Bu da çok ilginç hikaye, Corsa D miydi yoksa B falan mı? Benim arka park sensörleri durduğu yerde çalışmıyor Corsa B'ymiş 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Hakan Berk yazdı: çok geçmiş olsun, benzer çekincelerden biz de bunu tercih ettik ama forumdaki yorumları görünce daha da mantıklı olduğunu anladım. Trafik gerçekten bir curcuna ülkemizde artık. Bu da çok ilginç hikaye, Corsa D miydi yoksa B falan mı? Benim arka park sensörleri durduğu yerde çalışmıyor Vallahi eşeğe vurmuş dedimde olay eşek bir anda yola çıkıyor ve gece oluyor yani kaderden kaçış yok gibi bazen malesef 1 Yorum bağlantısı
Hakan Berk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Pompada 6.2lt/100km çıktı kış şartları (Ankara'nın en soğuk dönemini kapsıyor), araca alışma süreci ve Dikmen yokuşlarında, bilemedim iyi mi kötü mü? 6 saat önce tarihinde Hakan Berk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Hakan Berk yazdı: Pompada 6.2lt/100km çıktı kış şartları (Ankara'nın en soğuk dönemini kapsıyor), araca alışma süreci ve Dikmen yokuşlarında, bilemedim iyi mi kötü mü? Düşük devirlerde sürün , çoğu zaman 2000 devir yeterlidir, lastik havaları tam olsun. Yorum bağlantısı
Hakan Berk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Evren Erakçora yazdı: Düşük devirlerde sürün , çoğu zaman 2000 devir yeterlidir, lastik havaları tam olsun. Çok sıkıştırmadım aslında, 2000 devirde sürüyorum genelde, o da 4. vitese denk geliyor şehir içinde. Çok düşük devirde maalesef çekmiyor araç ağırlığından dolayı... Lastikler kışlık ve jantlar ile sıfır, havaları düzenli kontrol ediyorum 33psi. Biraz Focus II dizel yakıt başlığını okudum orada da benzer veriler gördüm genelde ama bir sorayım dedim 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hakan Berk yazdı: Pompada 6.2lt/100km (Ankara'nın en soğuk Dikmen yokuşlarında Bu şartlar için bence gayet normal 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hakan Berk yazdı: Çok düşük devirde maalesef çekmiyor max torku 1750-2250d/d da verir o motor, çıtır yazılım burada devreye girer 1500de çekiş almaya başlanabilir, yazılımsız tdci olmaz olsun diyelim şimdiden Yorum bağlantısı
Recommended Posts