Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. W140 96 s320...... Bı abim ismi saklı kalsın baş harfi ( @Servet Aydın ) bana adres yolla adres yolla dedi. Yolladım ve ertesi gün kapıda bı çekici geldi üstünde bu s classe ile . Bilmeden, beni ötelediğim dieacast dünyasına ittiyor. Ama olsun kendisine teşekkür ederim mahcup etti beni bu jesti. 3 6 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 3 saat önce Paylaş 3 saat önce oooo cam sunroof hemde hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bagajda M16 Tüfek opsiyon mu ? Göremedim Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydin diye yazilir KRAL diye okunur 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tam kısmet Eskisehirden bas kaldırmış diyecektim. Olur bu da olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim Elbet bir gün Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Elbet bir gün İnşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bi yerden başla Mustafa😁 Murat Sahın yazdı: Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Koray Demir yazdı: Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. İnaılmaz bir yalıtım var. Adam sokağa yanaştı ses gelmiyor, kale kapısı gibi kapıyı açtı içersinde yüksek ses var ,hiç ses gelmiyordu dışarıya. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Hayırlı olsun, bende de üç beş amerikan vardı. Vitrinde iyice parlasın diye cila yapayım dedim. Ciladan önce ipa ile sildim boyası atmıştı. Olurda denersen deneme diye yazdım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 dakika önce Yazar Paylaş 2 dakika önce Servet Aydın yazdı: Bi yerden başla Mustafa😁 Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım Yorum bağlantısı
Recommended Posts