Mustafa Tüfekçi 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. W140 96 s320...... Bı abim ismi saklı kalsın baş harfi ( @Servet Aydın ) bana adres yolla adres yolla dedi. Yolladım ve ertesi gün kapıda bı çekici geldi üstünde bu s classe ile . Bilmeden, beni ötelediğim dieacast dünyasına ittiyor. Ama olsun kendisine teşekkür ederim mahcup etti beni bu jesti. 3 7 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 4 saat önce Paylaş 4 saat önce oooo cam sunroof hemde hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bagajda M16 Tüfek opsiyon mu ? Göremedim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydin diye yazilir KRAL diye okunur 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tam kısmet Eskisehirden bas kaldırmış diyecektim. Olur bu da olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim Yorum bağlantısı
Murat Sahın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim Elbet bir gün Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Elbet bir gün İnşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bi yerden başla Mustafa😁 Murat Sahın yazdı: Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım 2 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. İnaılmaz bir yalıtım var. Adam sokağa yanaştı ses gelmiyor, kale kapısı gibi kapıyı açtı içersinde yüksek ses var ,hiç ses gelmiyordu dışarıya. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, bende de üç beş amerikan vardı. Vitrinde iyice parlasın diye cila yapayım dedim. Ciladan önce ipa ile sildim boyası atmıştı. Olurda denersen deneme diye yazdım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi yerden başla Mustafa😁 Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ben bulmuştum sana daha canlısını ama olmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts