Mustafa Tüfekçi 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. W140 96 s320...... Bı abim ismi saklı kalsın baş harfi ( @Servet Aydın ) bana adres yolla adres yolla dedi. Yolladım ve ertesi gün kapıda bı çekici geldi üstünde bu s classe ile . Bilmeden, beni ötelediğim dieacast dünyasına ittiyor. Ama olsun kendisine teşekkür ederim mahcup etti beni bu jesti. 9 2 11 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 13 saat önce Paylaş 13 saat önce oooo cam sunroof hemde hayırlı uğurlu olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bagajda M16 Tüfek opsiyon mu ? Göremedim 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydin diye yazilir KRAL diye okunur 2 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. 4 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Tam kısmet Eskisehirden bas kaldırmış diyecektim. Olur bu da olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Aha dedim Furkan'ın arabayı aldı diye konuya girdim ama King opsiyonu düşünmemiştim Elbet bir gün Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Elbet bir gün İnşallah Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Bi yerden başla Mustafa😁 Murat Sahın yazdı: Kaliteliymiş yanlız, hem kapılar hem kaput hem bagaj açılıyor falan. Çok beğendim Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım 6 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Koray Demir yazdı: Tam bir mühendislik harikası. The Best or nothing. İnaılmaz bir yalıtım var. Adam sokağa yanaştı ses gelmiyor, kale kapısı gibi kapıyı açtı içersinde yüksek ses var ,hiç ses gelmiyordu dışarıya. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Hayırlı olsun, bende de üç beş amerikan vardı. Vitrinde iyice parlasın diye cila yapayım dedim. Ciladan önce ipa ile sildim boyası atmıştı. Olurda denersen deneme diye yazdım 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi yerden başla Mustafa😁 Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ben bulmuştum sana daha canlısını ama olmadı Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce hayırlısı olsun inşaallah v12 de alırsın kardeşim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İçim gitti. Güle güle kull..... pardon oyna.... Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa geçen benim kız c dar geliyor diyince biz de değişiklik yaptık 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bir çok kişi gibi ben de başlığı görünce Eskişehir'den Kocaeli'ne bir "S" gitti zannettim. Hiç beklemiyordum böyle birşey. Allah gönlünüze göre versin 1 saat önce tarihinde Alptuğ Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Yalnız bu krom jantlı model. Nadir üretimlerden. Servet Abi işi biliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts