H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Servet Abi doğum günün kutlu olsun. Bunun şerefine ben de bir S klass istiyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Maşallah pek güzel, bundan sonra en sağlam şey 3310 dur heralde 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Doğan Arşiray yazdı: bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. Hahaha 3 kere ucundan döndüm s kasanın , alsam içinde sıritmam da bagacazzz 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Lan!! Diyorum nerede dekor arabam. Ne ara (ç)aldın Fatih Keskin yazdı: Mustafa geçen benim kız c dar geliyor diyince biz de değişiklik yaptık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Servet Abi doğum günün kutlu olsun. Bunun şerefine ben de bir S klass istiyorum. Alın gülüm alınnn 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Lan!! Diyorum nerede dekor arabam. Ne ara (ç)aldın Alın gülüm alınnn duvarda bi eksiklik sezmedin umarım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Serdar'ın ıslak imzalı tablosu yerinde. Atam'ın tablosu da yerinde. Bi dakkaa! laaağğğğyyyyy 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce bak kesin ip var bi dak yaaa AAAaa askıM orda mı kalmış.... 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Güzel araba güzel dostluk, kazasız belasız kullan Mustafa... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi yerden başla Mustafa😁 Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım Bana da 1300 RT yollasana, şubatta gidip alayım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Bana da 1300 RT yollasana, şubatta gidip alayım. 1390 sarayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts