H.Cenk Bayrakçı Perşembe 06:38 Paylaş Perşembe 06:38 Servet Abi doğum günün kutlu olsun. Bunun şerefine ben de bir S klass istiyorum. 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Perşembe 09:31 Paylaş Perşembe 09:31 Maşallah pek güzel, bundan sonra en sağlam şey 3310 dur heralde 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Perşembe 10:13 Paylaş Perşembe 10:13 Mustafa Tüfekçi yazdı: Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 10:30 Yazar Paylaş Perşembe 10:30 Doğan Arşiray yazdı: bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. Hahaha 3 kere ucundan döndüm s kasanın , alsam içinde sıritmam da bagacazzz 2 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 11:59 Paylaş Perşembe 11:59 Lan!! Diyorum nerede dekor arabam. Ne ara (ç)aldın Fatih Keskin yazdı: Mustafa geçen benim kız c dar geliyor diyince biz de değişiklik yaptık H.Cenk Bayrakçı yazdı: Servet Abi doğum günün kutlu olsun. Bunun şerefine ben de bir S klass istiyorum. Alın gülüm alınnn 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 12:42 Paylaş Perşembe 12:42 Servet Aydın yazdı: Lan!! Diyorum nerede dekor arabam. Ne ara (ç)aldın Alın gülüm alınnn duvarda bi eksiklik sezmedin umarım Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 12:52 Paylaş Perşembe 12:52 Serdar'ın ıslak imzalı tablosu yerinde. Atam'ın tablosu da yerinde. Bi dakkaa! laaağğğğyyyyy 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 13:04 Paylaş Perşembe 13:04 bak kesin ip var bi dak yaaa AAAaa askıM orda mı kalmış.... 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol Perşembe 13:14 Paylaş Perşembe 13:14 Güzel araba güzel dostluk, kazasız belasız kullan Mustafa... Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş Perşembe 18:24 Paylaş Perşembe 18:24 Servet Aydın yazdı: Bi yerden başla Mustafa😁 Aynalar kapanıyor silecekler filan ful donamım Bana da 1300 RT yollasana, şubatta gidip alayım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 19:48 Paylaş Perşembe 19:48 Ahmet Kiriş yazdı: Bana da 1300 RT yollasana, şubatta gidip alayım. 1390 sarayım Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce La bende benim arabayı aldılar haberim yok dedim Olmayacak iş değil hani, emmi, Servet abi falan gelip götürseler gıkım çıkmaz.. Hayırlı olsun Mustafa E yi satmadan almışsın miss gibi Benim arabanın konusuna yazıyorum biraz işler var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts