H.Cenk Bayrakçı 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Abi doğum günün kutlu olsun. Bunun şerefine ben de bir S klass istiyorum. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Maşallah pek güzel, bundan sonra en sağlam şey 3310 dur heralde 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Alamazsın dediler.... Aldık, hanemize hayırlı olsun. bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: bir heyecan girdim oh sonunda forumdan dengim birisi çıktı iki kelam ederiz, kalantor kalantor güleriz göbeklerimizi sıvarlarken birbirimizin, zaten fasfakir muhabbetininde içim sıkılmıştı diyordum, sonuç hüsran yine oldu. Hahaha 3 kere ucundan döndüm s kasanın , alsam içinde sıritmam da bagacazzz Yorum bağlantısı
Recommended Posts