Selçuk Keleş 6 saat önce Paylaş 6 saat önce HELLA, FlatLight teknolojisinin gündüz farı olarak ilk kez piyasaya sürülmesiyle otomotiv aydınlatma teknolojisinde verimliliği, tasarım özgürlüğünü ve maliyet optimizasyonunu yeni bir seviyeye taşıyor. FlatLight teknolojisinin yenilikçi ışık kılavuzu konsepti, mikro optik adı verilen, bir tuz tanesinden daha küçük optik lenslere dayanıyor. Sadece birkaç mikron boyutunda olan bu optikler, tamamen yeni, ayırt edici ve aynı zamanda yüksek verimli ışık imzaları sağlar. Sonuç olarak, düşük modül derinliği ve çok işlevlilik nedeniyle gereken montaj alanı yaklaşık %80 oranında azalır. Geleneksel gündüz farları yaklaşık 40 mm derinliğe ihtiyaç duyarken, FlatLight teknolojisi yalnızca beş milimetre ile yetinir. Ayrıca, FlatLight piyasadaki benzer sistemlere kıyasla yaklaşık %40 daha fazla enerji verimlidir ve %80 daha hafiftir. FlatLight teknolojisi aynı zamanda oldukça ölçeklenebilirdir ve ön veya arka uygulamalar için tüm araç sinyal fonksiyonlarında kullanılabilir. Örneğin, önde tek bir ışık elemanında gündüz farları, sinyaller ve park lambaları sağlayabilirken, arkada arka lambalar, stop lambaları ve sinyaller sağlayabilir. Daha önce, bunun için ayrı bölümler gerekiyordu. Ayrı optik elemanların şekli de serbestçe tasarlanabilir. Karmaşık karşılama ve veda senaryoları yalnızca bir yazılım arayüzü aracılığıyla tasarlanmakla kalmaz, aynı zamanda doğrudan da uygulanabilir. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 saat önce Paylaş 3 saat önce harika ve çok güzel ama çok gereksiz ve çok pahalı. jeep in arka filamanlı ampulünün yerine osram marka çok kaliteli bir led ampul almıştım. ledler geriye, tam olarak reflektöre bakıyor ve dışarıdan ledler seçilemiyor 7 senedir her gün çalışıyor. 20 dolardı çifti. VW ninde yeni oled stopları vardı. o da fantiastik ve müthiş gereksiz. animasyon olsa ne olur... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 50bin led koydum diye reklam yapan çinli marka var, kimse 20 sene sonra tüketiciyi düşünmüyor artık Yorum bağlantısı
Cem Bilgiç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: harika ve çok güzel ama çok gereksiz ve çok pahalı. jeep in arka filamanlı ampulünün yerine osram marka çok kaliteli bir led ampul almıştım. ledler geriye, tam olarak reflektöre bakıyor ve dışarıdan ledler seçilemiyor 7 senedir her gün çalışıyor. 20 dolardı çifti. VW ninde yeni oled stopları vardı. o da fantiastik ve müthiş gereksiz. animasyon olsa ne olur... Bende öyle, WJ kasa aracım var zaten farlar buzlu gibi duyuor, led olduğu görünüşte belli olmuyor ama performans olarak çok yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 50bin led koydum diye reklam yapan çinli marka var, kimse 20 sene sonra tüketiciyi düşünmüyor artık ben 6 ledle aynı şeyi yapıyorsam, diğerinin yaptığı sadece ego tatminidir. led> filaman bu doğru. ama oled yok fiberoptic vs bunlar gereksiz hareketler. 5 metre geriden bir şey fark etmeyecektir. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bir sürü ışık kaynağı ve bölmesi kullanılıyor şu anda. Bu konsept ile ortak kullanımın önü açılıyor. Şu anda fantezi gibi görünüyor ama gelecekte standartlaşacak. Bundan 20 sene önce de led için aynı şeyi düşünüyorduk belki ama şimdi standart hale geldi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts