Tansu Kalafatoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: 0.9 tce 10 yılı aştı. Ama henuz hatırı sayılır bir fiyasko yok. Psa gibi entrikalı olmadı. su eksiliyor. Ama artık “bilinen arıza iyidir” dediğimiz için sıkıntı sayılmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: su eksiliyor. Ama artık “bilinen arıza iyidir” dediğimiz için sıkıntı sayılmaz Benim yeğene sattığım Symbol 0.9 touch idi. Bu yeğen araba almanın sevinci ile ilk yaz tatilinde önce istanbul datça, sonra datçadan sivas yapıp akabinde istanbula döndüğü bir sürüş sonunda suyu neredeyse bitmek üzereydi. Ama arabada 2 aile vardı. Bence gidilen yolun ve taşınan yükün ölçüt olarak alırsak suyu buhar etmesi normal. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim yeğene sattığım Symbol 0.9 touch idi. Bu yeğen araba almanın sevinci ile ilk yaz tatilinde önce istanbul datça, sonra datçadan sivas yapıp akabinde istanbula döndüğü bir sürüş sonunda suyu neredeyse bitmek üzereydi. Ama arabada 2 aile vardı. Bence gidilen yolun ve taşınan yükün ölçüt olarak alırsak suyu buhar etmesi normal. Aynen. Normal. Bilinen arıza iyidir benimki sıkıntılı mesela. 100 bin oldu. Su aynı. Yarın servise götüreyim. Yazın 1 haftada 5000km yaptım, yaylalara çıktım. neden eksiltmedi diye servis kaydı açtırayım 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: tireşim takoz bozma, rolanti dengesizliği, gaz kelebek ve turbo sıkıntıları... uzun vade kullanacaksan 10 yıl ve üzeri kullanacksan başka motor al derim... Neyse karıştırmayayım yağ meselesine donecek bu iş biraz fazla abartmışsın abey Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aynen. Normal. Bilinen arıza iyidir benimki sıkıntılı mesela. 100 bin oldu. Su aynı. Yarın servise götüreyim. Yazın 1 haftada 5000km yaptım, yaylalara çıktım. neden eksiltmedi diye servis kaydı açtırayım Tailant 1.0 tce diye biliyorum. belki sorunu çözmüşlerdir. Çünkü bu su kaybı şikayeti ile ilgili başka videolarda gördüm. Symbol sadece o yaz sıvı kaybetti. Bir daha su koyma gereği olmadı. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Neyse karıştırmayayım yağ meselesine donecek bu iş biraz fazla abartmışsın abey 3 silindirler böyle, uzun yıllar kullanma niyetin yoksa sorunda yok... yağ meselesine dönmez yağda üreticinin dediği belli, tartışmaya gerek yok. 57 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Bu arada turbo 3 silindir ve manual symbol iyi hoştu ama malesef az yakmıyor ve virajda durmuyordu Yorum bağlantısı
Recommended Posts