Fatih Keskin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ne zamandır whatsapp grubunda söylüyordum kırmızı traktör aradığımı çocukluğumda demir oyuncak vardı çok aradım bulamadım ve ismi saklı kalsın @Emin Önal başkana yeni modeli yakışır demiş sağolsun varolsun Bu forum bambaşka benim için artık çoğu kişi ile arkadaş değil abi kardeşiz 8 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Bu adımda kalmanı tavsiye ederim yıllardır zarardayız. 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Massey Ferguson mu o? Hayırlı olsun başkanım 🚜 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun başkan oyuncak furyası başladı Allah sonumuzu hayırlı eylesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Elektrikli traktör yapılmadı diyorlardı. Aha dayıya sor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ulen yılalrdır grupta yazarsın da ben de yeğenine falan istiyor zannediyordum, kendine mi istiyordun sen Bana da iki dönüm bir tarla lazım. 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen yılalrdır grupta yazarsın da ben de yeğenine falan istiyor zannediyordum, kendine mi istiyordun sen Bana da iki dönüm bir tarla lazım. Saray vize arasında 3,5 dönüm satılık yerim var görüşelim bu konuyu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Pek güzel başkanım, ben artık forumdan mini excavatör bekliyorum, köyde, bahçede kullanan biri çıkmalı Fatih Keskin yazdı: Saray vize arasında 3,5 dönüm satılık yerim var görüşelim bu konuyu Param olsa da ben alsam Yorum bağlantısı
Recommended Posts