Fatih Keskin 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ne zamandır whatsapp grubunda söylüyordum kırmızı traktör aradığımı çocukluğumda demir oyuncak vardı çok aradım bulamadım ve ismi saklı kalsın @Emin Önal başkana yeni modeli yakışır demiş sağolsun varolsun Bu forum bambaşka benim için artık çoğu kişi ile arkadaş değil abi kardeşiz 17 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Bu adımda kalmanı tavsiye ederim yıllardır zarardayız. 3 6 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Massey Ferguson mu o? Hayırlı olsun başkanım 🚜 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun başkan oyuncak furyası başladı Allah sonumuzu hayırlı eylesin inşallah 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Elektrikli traktör yapılmadı diyorlardı. Aha dayıya sor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ulen yılalrdır grupta yazarsın da ben de yeğenine falan istiyor zannediyordum, kendine mi istiyordun sen Bana da iki dönüm bir tarla lazım. 3 6 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen yılalrdır grupta yazarsın da ben de yeğenine falan istiyor zannediyordum, kendine mi istiyordun sen Bana da iki dönüm bir tarla lazım. Saray vize arasında 3,5 dönüm satılık yerim var görüşelim bu konuyu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Pek güzel başkanım, ben artık forumdan mini excavatör bekliyorum, köyde, bahçede kullanan biri çıkmalı Fatih Keskin yazdı: Saray vize arasında 3,5 dönüm satılık yerim var görüşelim bu konuyu Param olsa da ben alsam 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bende saf saf girdim, tarla, toprak bakıyorum Radyo galiba, iyi dinlemeler başkan Alıntı 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Abi hayırlı olsun, yalnız şunun farlara bi mercek falan ayarla gözümü alıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı uğurlu olsun güzel İnsan, Traktör değil, Cenavar maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ama bu cok güzel Keşke benim de olsa... Emin benimde kardesim sayilir 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çiftçilik te çok para var diyollaa 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Pek güzel başkanım, ben artık forumdan mini excavatör bekliyorum, köyde, bahçede kullanan biri çıkmalı Param olsa da ben alsam Cihat Küçükay yazdı: Bende saf saf girdim, tarla, toprak bakıyorum Radyo galiba, iyi dinlemeler başkan Emre Şimşek yazdı: Abi hayırlı olsun, yalnız şunun farlara bi mercek falan ayarla gözümü alıyor. ilk önce tavana ledler takılacak Fikri Keleş yazdı: Ama bu cok güzel Keşke benim de olsa... Emin benimde kardesim sayilir emin 10 gün tatilde Hayrettin Bahadir yazdı: Çiftçilik te çok para var diyollaa aynen paraları nereye koyacağımızı bilemiyoruz Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayrettin Bahadir yazdı: Çiftçilik te çok para var diyollaa emmi kızmadan bunları diyebiliyorum. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ulen yılalrdır grupta yazarsın da ben de yeğenine falan istiyor zannediyordum, kendine mi istiyordun sen Bana da iki dönüm bir tarla lazım. hemi de evi de içinde 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Hayrettin Bahadir yazdı: Çiftçilik te çok para var diyollaa Ahaber mi izledin sen bakiim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts