Fatih Keskin 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bunun kırmızısı mı? yoksa böyle birşey miydi? Kabin i yoktu alttakine daha yakındı satılık mı hocam bahçe de iş görür Doğan Arşiray yazdı: satılık tarlalar Duble yola sınır 200 mt gerisi de benzin istasyonu inşaatı bitmek üzere Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım bunu Isparta yolundayım ev boş sakın çökmeyin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Çayır yazdı: odun kesilir, bahçe bellenir. tarla sürülür. vs vb Odunları taşıdık biz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Isparta yolundayım ev boş sakın çökmeyin iYi oldu bu PiliPs için 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: iYi oldu bu PiliPs için Operlon yokki onla uyumlu. Tezgah üstü operlolar uyumsuz tamamen. Tükkan yarın kapalı, emmiye yedek anektarda vermedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Servet Aydın yazdı: Operlon yokki onla uyumlu. Tezgah üstü operlolar uyumsuz tamamen. Tükkan yarın kapalı, emmiye yedek anektarda vermedim Anahtar benim vestiyerde asılı. @Çağlar Bayur Görüşelim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Anahtar benim vestiyerde asılı. @Çağlar Bayur Görüşelim. kutlamalı görüşme diye buna derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts