Fatih Keskin Cuma 16:38 Yazar Paylaş Cuma 16:38 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Bunun kırmızısı mı? yoksa böyle birşey miydi? Kabin i yoktu alttakine daha yakındı satılık mı hocam bahçe de iş görür Doğan Arşiray yazdı: satılık tarlalar Duble yola sınır 200 mt gerisi de benzin istasyonu inşaatı bitmek üzere Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 17:22 Paylaş Cuma 17:22 Çağlar Bayur yazdı: kutlayalım bunu Isparta yolundayım ev boş sakın çökmeyin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:24 Paylaş Cuma 18:24 Mustafa Çayır yazdı: odun kesilir, bahçe bellenir. tarla sürülür. vs vb Odunları taşıdık biz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:41 Paylaş Cuma 18:41 Servet Aydın yazdı: Isparta yolundayım ev boş sakın çökmeyin iYi oldu bu PiliPs için 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 19:50 Paylaş Cuma 19:50 Çağlar Bayur yazdı: iYi oldu bu PiliPs için Operlon yokki onla uyumlu. Tezgah üstü operlolar uyumsuz tamamen. Tükkan yarın kapalı, emmiye yedek anektarda vermedim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 20:21 Paylaş Cuma 20:21 Servet Aydın yazdı: Operlon yokki onla uyumlu. Tezgah üstü operlolar uyumsuz tamamen. Tükkan yarın kapalı, emmiye yedek anektarda vermedim Anahtar benim vestiyerde asılı. @Çağlar Bayur Görüşelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 20:38 Paylaş Cuma 20:38 Mehmet Ozyurek yazdı: Anahtar benim vestiyerde asılı. @Çağlar Bayur Görüşelim. kutlamalı görüşme diye buna derim 1 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cumartesi 01:59 Yazar Paylaş Cumartesi 01:59 Çabi alayım geçerken seni hem de şu arabayla 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 10:40 Paylaş Cumartesi 10:40 twinspark... egzosu ne öterdi be abarth Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Servet Aydın yazdı: Isparta yolundayım ev boş sakın çökmeyin Abi geldin mi? Neredesin? Fatih Keskin yazdı: Kabin i yoktu alttakine daha yakındı satılık mı hocam bahçe de iş görür Yok bunlar örnek, mavi traktörden benim vardı, ama kayboldu gitti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts