Batuhan Kılıç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Forumda aratma çalışmadığından ya da bende çalışmadığından bilemiyorum daha sonra benzer sorunları yaşayanlar olursa en azından aramalarda çıksın diye paylaşıyorum. 2008 Mondeo 1.6 Ti-Vct benzinli lpgli Ford Mondeo aracımda 2 yıl önce uzun yolda devirli kullanımda önce arka arkaya 4. silindir buji erimeleri yaşadım, ardından bir süre sonra hafif bir çıt çıt sesleri başladı ki sonradan motoru açınca çıktı ki ortaya piston burcu aşınmış, devamında da ya bujiden kopan parça kırdı ya da artık yüksek ısıdan iyice eriyip supap kırıldı. Atiker nanofast lpg sistemi var araçta ve 4000 devir üstünde benzine geçecek şekilde ayarlamıştım. Bu durumu aşırı soğuk karlı bir havada yaşayınca ve lpg sistemini tekrar kontrol ettiğimde benzine dönüş sıcaklığı aktif olmadığını gördüm. Sonra da motor soğutma sıvısı sıcaklığını takip ettiğimde termostat arızası nedenli çok düşük seviyelere indiğini görüp, lpg gaz halinden sıvı haline dönüp muhtemelen çok aşırı bir yanma oluşup buna neden oldu diye düşünüp bu ayarı yapıp motor onarıldıktan sonra kullanmaya devam ettim. Daha sonra günlük şehiriçi kullanımda yine birşey olmadı ancak devirli bir uzun yol kullanımı sonrası tekrar buji erimesini yaşayınca 4. silindirde, bu sefer lpg yi komple kapatıp, benzin enjektöründe bir sıkıntı mı var acaba diyerek 4 le 2 nin enjektörlerinin yerini değiştirip bir süre denedim. Ardından uzun yola çıkıp yine devirli kullanınca bu sefer arka arkaya buji erimeleri sonrası benim de yüklenmeye devam etmemle 4. silindir pistonunda baş parmak girecek kadar bir delik açıldı. Bu sefer daha detaylı araştırınca ortaya çıktı ki bu motorlu araçlarda Focus da dahil, motor beyni arızası kaynaklı benzinde kullanımda 4. silindire aşırı yakıt püskürtmesi çokça görülen bir durummuş. Beyin değişimi ile çözüyormuş servisler. Benzer durumlar yaşayan olursa, 4. silindirde buji eritmeleri başlarsa bilgisi olsun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts