Azad Mirzade 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce (düzenlendi) Herkese merhaba, Bu ilk kazam, ilk olması sebebiyle hem kıymetli hemde öğüt verici olduğunu düşünüyorum. Zira yerde kıvranırken paramedik abi alışkınsındır sen dediğinde, yok bu ilk kazam ben düzgün kullanırım demiştim Sabah 11 gibi köprü yoluna girdim, mecidiyeköy tarafına geçeceğim emniyet şeridinden ilerliyorum haliyle, motosikletin verdiği anlamsız bir kullanım hakkı, yapacak bir şey de yok, bütün motorcular duran trafikte emniyet şeridi kullanır. Hızım 30-40 belki 50 ama genelde yavaş. Kaza yeri, https://www.google.com/maps/@41.0299556,29.0457956,3a,81.5y,8.6h,82.45t/data=!3m7!1e1!3m5!1ssLk-HrdGTAGe72ZPQAdV1w!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fcb_client%3Dmaps_sv.tactile%26w%3D900%26h%3D600%26pitch%3D7.548539247950515%26panoid%3DsLk-HrdGTAGe72ZPQAdV1w%26yaw%3D8.599225434310945!7i13312!8i6656?entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MTEyMy4xIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Bakın sağda otobüs yolu var, emniyet şeridi gibi bir şey ama sadece otobüsler girebilir oraya, devamı da zaten otobüs durağı sonra tekrar köprüye bağlantı. O yola şu ana kadar hiç kimse girmemişti, otobüs polis vs hariç. Aynadan hem arkama bakıyorum, hem önüme bakıyorum. Aynaya baktım önüme baktım derken önümde bi araç belirdi bi anda, sağa doğru çaprazlama bu şeride girmiş, kırmızı ışıkları yanıyor, fren yapıyor belli ki bir yandan da, ilerlese yine sorun yok. Yola girişi de 1 saniye muhtemelen çünkü gözüm hep önde ama aynaya baktığım sürede önüme girivermiş. Aramızda 2-3 metre mesafe ya var ya yok, fren yapmak istedim, her halükarda çarpışacaktık, bunu zihnimde kurdum, kaza olacağını bildim diyelim. ama bi yanda kontra yaptım sağa doğru, sıyrılırım belki diye, aracın sağına doğru girdim, ancak orda araçla temas ettik ve kontrolü kaybettim, kontrolü kaybedince gözlerimi kapattım, artık Allah ne verdiyse diye düşündüm. Ekipmanlarım: kask, kanuna uygun eldiven, koruyucu mont, dizlik. kalın dechatlon botu (ayağım daha önce sakat olduğu için motorcu botu giyemiyordum) Ekipmanların fotolarını da paylaşacağım. Neyse Allah ne verdiyse diye düşündüm ve gözlerimi kapattım, o an bi beyin sarsıntısı geçirdim sanıyorum, yuvarlandığımı sürüklendiğimi ve fırfır döndüğümü filan hatırlıyorum hayal meyal, o 3-4 saniyede şöyle başka alemlere de gittim geldim bi, hareket durunca gözlerimi açtım, bariyerin altındaydım, yolun dışına bi tık çıkmıştım. sağ ayağımda inanılmaz bi sancı var. Bağırıyorum: 'Allahımm o kadar dikkatliyim, neden oldu bu kaza!! ' diye. Bu arada Zafer Akçayın videolarını izlemiş çok dikkatli kulanan bir motorcuyumdur ama olunca oluyor işte onu da anlamış olduk Bi yandan da acıyı hissettim tabii, sağ ayak bileğimde çok şiddetli, dizimde ise bir tık daha hafif bir ağrı, ama dizimi ayağımı bileğimi oynatabiliyorum. Dedim neyse çok kıpırdama. Sol kolum ve göğsümde de sancı var. Konuştukça batıyor gibi kaburgalar, 20 dakikada geldi ambulans. Haydarpaşa numuneye gittik tam kontrol, sağ ayak bilek kırılmış, kalan yerlerde ezilme vs var. Alçı ve atele alıp yolladılar 5 gün sonra gel bakalım diye. Şu anda evde yatıyorum Bu kazayı bir nişane olarak diğer kazalarımın yanına ekliyorum, verilmiş sadakam varmış tek kırıkla atlattım. Gözlerimi ilk açtığımda organlarıma bir şey oldu mu acaba tribine girmiştim yalan yok. Bu arada Allah herkesi kazadan beladan korusun, hepimizin çoluğu çocuğu var. Ancak kaza yapmak hayata dair pek çok çakramı da uyandırdı, biraz daha farklı yaşayacağım bundan böyle. Motosiklette bir şey yok çantamdaki kindleıma da bir şey olmamış, bunlara çok sevindim. https://share.icloud.com/photos/0e59YI_q_ObE0JCW5uPozP0rg 43 dakika önce tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce Çok geçmiş olsun. Son olur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Çok geçmiş olsun. Son olur inşallah. Özel sürüş eğitimi alıp tekrar binicem, inş son olur 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Geçmiş olsun. Allahtan bu kadar ile atlatmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts