Çağlar Bayur 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Azad Mirzade yazdı: Servet abi güldüm hakkını helal et ne demek istediğini çok iyi anladım kesinlikle çok haklısın. devamı var ya, sonraki gün oradaki bir tükkana gidiyor, sohbet arasında, geçen de birisi şu kavaşağa gldi vıjjttt kaydı gitti yerde kaldı diyorlar, heeee o bendim diyor.... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Kardeşim geçmiş olsun. Kaza tutanağı çıktı mı ? Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun inşallah 🤲 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce (düzenlendi) Azad Mirzade yazdı: Kesinlikle Ali abi, o kadar dikkatliyim ki, o kadar dikkate rağmen bir anda olanlar oldu, refleksler kontra yaptı da arabanın sağına geçip devam ettim temasla düştüm, yoksa direk kapısına da gümleyebilirdim. Öyle araba kullanırken dikkat edeyim motorculara diyorum ama bazen öyle yerlerden fırlıyorlar ki. hiç sorma, bunlar olacak diye korkmuyor değilim ama meret zevkli be arkadaş neyse, son kazan olur inşallah... al tamda Zafer hoca yeni video yüklemiş... 37 dakika önce tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts